Home / Featured / Speaking: Ανακοίνωση θεματολογίας 5 πιθανών τομέων, πάνω στους οποίους θα βασίζεται η προφορική εξέταση των υποψηφίων.

Speaking: Ανακοίνωση θεματολογίας 5 πιθανών τομέων, πάνω στους οποίους θα βασίζεται η προφορική εξέταση των υποψηφίων.

Δημοσιεύτηκε: 2:57 μμ Ιούλιος 10th, 2019  


Εμείς, η ομάδα της Unicert που έχουμε αναλάβει τη διοργάνωση και διεξαγωγή των εξετάσεων αγγλικής Γλώσσας του PTE GENERAL και έχοντας κατανοήσει τη μεγάλη αξία του συγκεκριμένου πιστοποιητικού καταβάλλουμε συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του.

Έπειτα από μία πλειάδα επιτυχημένων εξεταστικών περιόδων του PTE General καταφέραμε και εξασφαλίσαμε νέα δεδομένα, αναφορικά με το συγκεκριμένο πιστοποιητικό, στην Ελληνική αγορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η  ενημέρωση της θεματολογίας των προφορικών, δηλ. των 5 πιθανών τομέων, πάνω στους οποίους θα βασιστεί η προφορική εξέταση των υποψηφίων, δύο εβδομάδες πριν από τις εξετάσεις. Η ενέργεια αυτή υλοποιείται τα τελευταία χρόνια και έχει λάβει θετική ανταπόκριση.

Μέσα από επικοινωνία με συνεργάτες αλλά και υποψηφίους επιβεβαιώσαμε ότι η ανακοίνωση της θεματολογίας δημιούργησε ένα αίσθημα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης στους υποψηφίους. Τις τελευταίες ημέρες πριν τις εξετάσεις όπου το άγχος τους κορυφώνεται καταφέρνουν να προσανατολίσουν την επανάληψή τους και να μελετήσουν στοχευμένα.

Επιπλέον, είναι φανερή η βελτίωση της απόδοσης των υποψηφίων στα προφορικά καθώς εισέρχονται στο χώρο της εξέτασης χωρίς άγχος και έτοιμοι για κάθε πιθανό θέμα. Το άγχος, που πάντα λειτουργούσε ως ανασταλτικός παράγοντας και μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά ακόμα και τον πολύ καλά διαβασμένο μαθητή, εξαφανίζεται και δεν κυριεύει τους μαθητές.

Τέλος, το γεγονός ότι στο χώρο της προφορικής εξέτασης εισέρχεται κάθε φορά ένας μόνο μαθητής είναι στοιχείο που συμβάλει θετικά στην ψυχολογία των υποψηφίων διότι δεν μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης του εαυτού του με το συνομιλητή του.

Αν θέλετε να δείτε ένα δείγμα προφορικής εξέτασης και να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας, μπορείτε να μπείτε στο site μας https://pte.edu.gr/ και να βρείτε 3 sample tests για κάθε επίπεδο ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email fld@unicert.gr ή στα τηλέφωνα 2103801129 – 130.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Η ομάδα του Foreign Language Department της Unicert


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...