Τελευταία Νέα

Τρίτη, 03/08/2021, 06:53


Home / Featured / «Σενάρια για προσλήψεις-διορισμούς» η θέση της ΠΕΑΔ

«Σενάρια για προσλήψεις-διορισμούς» η θέση της ΠΕΑΔ

Δημοσιεύτηκε: 3:03 μμ Ιούλιος 30th, 2019  


Η Π.Ε.Α.Δ. ως αναγνωρισμένος φορέας εκπροσώπησης των αναπληρωτών στη β/θμια εκπ/ση με αφορμή «σενάρια» που διαρρέουν τις τελευταίες μέρες αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με (α) τους διορισμούς/προσλήψεις και (β) πίνακες αναπληρωτών, επιθυμεί να επαναλάβει τα εξής:

1.     Στηρίζουμε και επιθυμούμε τις 1470 προσλήψεις με σύσταση των οργανικών θέσεων στην ειδική αγωγή, δε θεωρούμε υπερβολικό κανένα αριθμό προσλήψεων, αλλά το αντίθετο πιστεύουμε ότι είναι ο ελάχιστος αριθμός που μπορεί να καλύψει τα πολυάριθμα κενά. Δηλώνουμε πως δεν έχουμε ουδεμία σχέση με διακίνηση υπογραφών που διασπούν το κίνημα των αναπληρωτών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Με 158 “ΝΑΙ” ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

2.     Ζητούμε ανάλογες προσλήψεις και να προχωρήσει και στη γενική αγωγή η προκήρυξη από το Α.Σ.Ε.Π. για τον διορισμό (τα δύο επόμενα σχολ. έτη) 10.500 εκπαιδευτικών

3.     Ζητούμε ταυτόχρονη εφαρμογή του ν. 4589/2019 και κατάρτιση  τόσο για την ειδική, όσο και για τη γενική αγωγή πινάκων σύμφωνα με τον ν. 4589/2019

Αφού η εκπαίδευση λογίζεται από την Πολιτεία ως ενιαίος φορέας, να αντιμετωπιστεί και ως τέτοιος!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Η Π.Ε.Α.Δ  ζητά να ισχύσει το αυτονόητο: η «αρχή της συνέχειας του Κράτους» για τον ευαίσθητο τομέα της Δημόσιας Εκπαίδευσης!


 

Χωρίς σχόλια

 1. Η Π.Ε.Α.Δ. ως αναγνωρισμένος φορέας εκπροσώπησης των αναπληρωτών στη β/θμια εκπ/ση

  Μια ερώτηση: Από ποιον είστε αναγνωρισμένος φορέας ;

  • Πραγματικά αμφιβάλλω αν αυτοί που φωνάζουν και διεκδικούν θα είχανε διδάξει ποτέ σε σχολείο αν δεν υπήρχε η πρόσθετη διδακτική στήριξη. Αμφιβάλλω αν όλοι αυτοί έχουν έστω και μια επιτυχία σε ΑΣΕΠ ή τη στοιχειώδη κοινή λογική να πετύχουν σε έναν μελλοντικό.
   Μετά από τόσο αγώνα οι επιτυχίες του ΑΣΕΠ στα σκουπίδια και όλοι αυτοί που παίρνανε προϋπηρεσία από τους διευθυντές φωνάζουν οδύρονται και απαιτούν.
   Ελλαδιστάν-Ραγιαδιστάν
   Αξιοκρατία μόνο για τα παιδιά που φεύγουν από την Ελλάδα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Με 158 “ΝΑΙ” ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Με 158 «ΝΑΙ» και 133 «ΟΧΙ», ψηφίστηκε σήμερα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου ...