Home / Featured / Η ΠΕΑΔ για τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπ.Παιδείας

Η ΠΕΑΔ για τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπ.Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 10:20 μμ Ιούλιος 10th, 2019  


Η ΠΕΑΔ συγχαίρει τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της, καθώς καλείται να επιλύσει προβλήματα που χρονίζουν επικίνδυνα.

Η ομιλία της κας Κεραμέως, κατά την ανάληψη των καθηκόντων της, ήταν ενθαρρυντική και ελπίζουμε να αποδειχθεί έμπρακτα ότι η Παιδεία και η Εκπαίδευση αποτελούν προτεραιότητα και βασικούς πυλώνες της πολιτικής της νέας κυβέρνησης.

Η ΠΕΑΔ, ως θεσμικός φορέας εκπροσώπησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των ανθρώπων που έχουν καλύψει τα κενά του εκπαιδευτικού μας συστήματος με προσωπικές θυσίες που ξεπερνούν σε πολλές περιπτώσεις τη δεκαετία, προτίθεται να συνεργαστεί και με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, μεταφέροντας τις αγωνίες, τους προβληματισμούς των μελών της, αλλά και καταθέτοντας ιδέες και προτάσεις τεκμηριωμένες και εφαρμόσιμες, καταστάλαγμα της εμπειρίας που έχει αποκτηθεί κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Η χθεσινή ανακοίνωση της σύστασης ομάδας εργασίας, που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την επίσπευση των διαδικασιών για την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου 4589/2019 ως προς τη σύσταση των νέων πινάκων προσλήψεων και διορισμών αποτελεί μια θετική εκκίνηση της νέας ηγεσίας και ελπίζουμε στη γρήγορη και απρόσκοπτη περάτωση του έργου της, προς όφελος όλων. Παράλληλα, αποδεικνύεται μία συνέπεια και συνέχεια του κράτους, αποφεύγοντας αιφνιδιασμούς, που μόνο αναστάτωση μπορεί να προκαλέσουν.

Επιθυμούμε το συντομότερο δυνατόν συνάντηση με την κα. Υπουργό στα πλαίσια μιας πρώτης γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων και ιδεών, καθώς και τη συστηματική συνεργασία σε επόμενο στάδιο, για την προσφορότερη επίλυση των μακροχρόνιων προβλημάτων της μέσης εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών – βαλίτσες, των αναπληρωτών.

Επιθυμούμε να συνεισφέρουμε με την πλούσια εμπειρία μας ως μαχόμενοι εκπαιδευτικοί, ευχόμενοι και πάλι κάθε επιτυχία στο έργο της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Διαμάντης Θεόδωρος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Σάββας Βασίλειος


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...