Home / Featured / Στην Κοινωνιολογία θα εξεταστούν πανελλαδικά οι μαθητές ακόμα και αν αλλάξει η Κυβέρνηση

Στην Κοινωνιολογία θα εξεταστούν πανελλαδικά οι μαθητές ακόμα και αν αλλάξει η Κυβέρνηση

Δημοσιεύτηκε: 10:43 μμ Ιούνιος 18th, 2019  


Στην Κοινωνιολογία θα εξεταστούν οι μαθητές πανελλαδικά ακόμα και αν αλλάξει η Κυβέρνηση. Η κα Κεραμέως σε συνέντευξή της στη ΒΡΑΔΥΝΗ ξεκαθάρισε το τοπίο των πανελλαδικών εξετάσεων για το 2020 αφού σε ερώτημα αν οι μαθητές θα εξεταστούν σε Κοινωνιολογία ή Λατινικά η υπεύθυνη Παιδείας της ΝΔ δήλωσε ότι σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο θα εξεταστούν οι μαθητές στην Κοινωνιολογία. Διαμήνυσε μάλιστα ότι δεν θα αιφνιδιάσουν κανέναν.

Πιο αναλυτικά:

Yπάρχει ένα ερώτημα για τους μαθητές που θα δώσουν Πανελλήνιες το 2020. Θα εξεταστούν στα Λατινικά ή στην Κοινωνιολογία;

«Κοινωνιολογία, σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο, το οποίο σημειωτέον καταψηφίσαμε στη Βουλή, διαφωνώντας κάθετα με την απαλοιφή των Λατινικών από τα υποχρεωτικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Έχουμε διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα αιφνιδιάσουμε κανέναν, ειδικά τα παιδιά που μπαίνουν τώρα στην Τρίτη Λυκείου, τα οποία το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι ανατρεπτικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Σκοπεύουμε, ωστόσο, να προβούμε σε επιμέρους βελτιωτικές κινήσεις, στην προσπάθειά μας να καταστήσουμε πιο λειτουργικό το ισχύον σύστημα, που χαρακτηρίζεται από πλήθος στρεβλώσεων».

πηγή: vradini.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...