Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 03/04/2020, 08:17


Home / Featured / Προσλήψεις 10.000 συνοριοφυλάκων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και 1.500 νέοι αστυνομικοί

Προσλήψεις 10.000 συνοριοφυλάκων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και 1.500 νέοι αστυνομικοί

Δημοσιεύτηκε: 11:05 μμ Ιούνιος 21st, 2019  


Ένας από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της ΝΔ που παρουσιάστηκε από τον κ. Μητσοτάκη είναι και η ασφάλεια. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

  • Επαναφέρουμε την ομάδα “ΔΕΛΤΑ” και ενισχύουμε την ομάδα “ΔΙΑΣ”. 1.500 νέοι αστυνομικοί, όλοι θα είναι στον δρόμο. Περιπολίες σε 24ωρη βάση.
  • Η προστασία των συνόρων μας και η διαχείριση του Μεταναστευτικού. Θυμίζουμε σε κάποιους, ότι ναι, και η θάλασσα έχει σύνορα, και αυτά πρέπει να φυλάσσονται. Θα το κάνουμε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία -και να εξάρω και την εξαιρετική δουλειά του Επιτρόπου μας στο ζήτημα αυτό, του Δημήτρη Αβραμόπουλου, τον οποίο βλέπω μαζί μας- έχει δρομολογήσει την πρόσληψη 10.000 νέων συνοριοφυλάκων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υποστηρίξουν τα κράτη-μέλη που βρίσκονται στα εξωτερικά σύνορα της χώρας για τη φύλαξη των συνόρων. Η φύλαξη των συνόρων μας δεν είναι μόνο ελληνική υπόθεση, είναι Ευρωπαϊκή υπόθεση.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Μετάταξη εκπαιδευτικών από κλάδο σε κλάδο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και από κλάδο της Δευτεροβάθμιας σε κλάδο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δελτίο Τύπου για την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας αναφορικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

ΣΥΛΛΟΓΟΙ Π.Ε / ΕΛΜΕ / ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Δελτίο Τύπου για την παράσταση ...