Home / Featured / Κεραμέως: Θα ισχύσει η προκήρυξη της Ειδικής Αγωγής. Συνέπεια και σεβασμός σε όσους έκαναν αιτήσεις

Κεραμέως: Θα ισχύσει η προκήρυξη της Ειδικής Αγωγής. Συνέπεια και σεβασμός σε όσους έκαναν αιτήσεις

Δημοσιεύτηκε: 10:34 μμ Ιούνιος 18th, 2019  


Σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα Βραδινή που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο https://www.vradini.gr η υπεύθυνη Παιδείας της ΝΔ κα Κεραμέως δήλωσε ότι θα ισχύσει η προκήρυξη Ειδικής Αγωγής και ότι η ΝΔ θα κινηθεί με συνέπεια και σεβασμό σε εκείνους που υπέβαλαν ήδη αιτήσεις.

Πιο αναλυτικά:

 κ. Γαβρόγλου εξήγγειλε προσλήψεις εκπαιδευτικών. Η προκήρυξη της Ειδικής Αγωγής, όπου οι εκπαιδευτικοί έχουν υποβάλει ήδη αιτήσεις, θα ισχύσει; Θα καταρτιστούν οι πίνακες σύμφωνα με το Νόμο Γαβρόγλου και από εκεί θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών και μονίμων Ειδικής Αγωγής για τη νέα σχολική χρονιά;

«Η προκήρυξη της Ειδικής Αγωγής θα ισχύσει, οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει και το σχετικό κονδύλι έχει δεσμευθεί στον προϋπολογισμό του 2019. Η ενίσχυση της Ειδικής Αγωγής αποτελεί, άλλωστε, προτεραιότητα στο πρόγραμμα Παιδείας της Ν.Δ. Ανεξαρτήτως επιφυλάξεων σε θέματα διαδικασίας και έντονης κριτικής για την έλλειψη συνεκτικής και μακρόπνοης πολιτικής στο θέμα αυτό από την απερχόμενη κυβέρνηση, θα κινηθούμε με συνέπεια και σεβασμό σε εκείνους που υπέβαλαν ήδη αιτήσεις»

πηγή: vradini.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...