Home / HEADER-NEWS / Ίδρυση Κέντρου Εκπαίδευσης για την Αειφορία (ΚΕΑ) Σύρου-Ερμούπολης

Ίδρυση Κέντρου Εκπαίδευσης για την Αειφορία (ΚΕΑ) Σύρου-Ερμούπολης

Δημοσιεύτηκε: 9:48 μμ Ιούνιος 19th, 2019  


Δημοσιεύτηκε ΚΥΑ για την ίδρυση Κέντρου Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Κ.Ε.Α.) με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου, αποστολή του οποίου είναι η υποστήριξη των σχολικών μονάδων της περιοχής αρμοδιότητάς του σε θέματα σχετικά με την εκπαίδευση για την αειφορία με έμφαση στο περιβάλλον και στους τομείς που σχετίζονται με την αειφόρο ανάπτυξη, όπως η προαγωγή της υγείας και ο πολιτισμός , καθώς και η διασύνδεση της εκπαιδευτικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας για τη διασφάλιση της αειφορικής διαχείρισης του περιβάλλοντος και την ανάδειξη βιώσιμων λύσεων στα
τοπικά ζητήματα.

Η Οργανωτική δομή του Κ.Ε.Α. Σύρου-Ερμούπολης περιλαμβάνει διεπιστημονική Παιδαγωγική Ομάδα την οποία απαρτίζουν ο Προϊστάμενος του Κ.Ε.Α. και τα λοιπά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 13 του ν. 4547/2018.

Ως προς την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Κ.Ε.Α. από το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, καθώς και για θέματα λειτουργίας του, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης υπογράφουν σύμβαση, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις των νόμων και των υπουργικών αποφάσεων που διέπουν τη λειτουργία των Κ.Ε.Α. .


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...