Home / Featured / Έως τη Δευτέρα 15 Ιουλίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Θερινά Σχολεία 2019» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Έως τη Δευτέρα 15 Ιουλίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Θερινά Σχολεία 2019» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Δημοσιεύτηκε: 3:37 μμ Ιούνιος 12th, 2019  


Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προσκαλεί τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας και τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης που λειτουργούν σε Καταστήματα Κράτησης σε όλη τη χώρα, καθώς και τα Καταστήματα Κράτησης αν τα Σχολεία κωλύονται, να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Θερινά Σχολεία» για το καλοκαίρι 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να δουν τη αναρτημένη Πρόσκληση και να συμπληρώσουν την σχετική  Αίτηση Συμμετοχής  ως τη  Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019.

Το Πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς «Θερινά Σχολεία» αποτελεί μια συμβολή στην επίτευξη στόχων ένταξης των κρατουμένων στο κοινωνικό σύνολο και  θα λειτουργήσει φέτος για 5η συνεχή χρονιά. Πέρσι συμμετείχαν συνολικά 14 Θερινά Σχολεία με 635 επωφελούμενους.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...