Home / Featured / Ενημέρωση για έγγραφα απόλυσης αναπληρωτών

Ενημέρωση για έγγραφα απόλυσης αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: 4:07 μμ Ιούνιος 22nd, 2019  


Με αφορμή το γεγονός ότι στις 21/6 ολοκληρώθηκαν οι συμβάσεις αναπληρωτών της Αθμιας Εκπαίδευσης πολλές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έχουν αναρτήσει στις ιστοσελίδες τους ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες και ώρες παραλαβής των δικαιολογητικών απόλυσης από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Για παράδειγμα η Διεύθυνση Αθμιας Β Αθήνας αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα μπορούν να παραλάβουν τα έγγραφα απόλυσης τη Δευτέρα 24/6/2019 και την Τρίτη 25/6/2019 και ώρες 9.00-13.00 στο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, Αρτέμιδος 15, Μαρούσι.

Ειδικά για το Ε.Β.Π. και Ε.Ε.Π. η παραλαβή θα γίνει την Τρίτη 25/6/2019.

Για παραλαβή από άλλο άτομο απαιτείται εξουσιοδότηση. Όποιος επιθυμεί να παραλάβει ταχυδρομικώς θα πρέπει να στείλει ο ίδιος courier αποκλειστικά από Τετάρτη 26/6 και μετά στη διεύθυνση Λ. Κηφισίας 20 & Γκύζη, Μαρούσι 15125 2ος όροφος.

Διεύθυνση Αθμιας Δυτικής Θεσσαλονίκης Τμήμα ΕΣΠΑ:

Σας ενημερώνουμε ότι οι Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί, Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΕΠ/ΕΒΠ) ΕΣΠΑ θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα έγγραφα απόλυσής τους από την Τετάρτη 26/06/2019 και ώρα 9:00 π.μ. από το Γραφείο ΕΣΠΑ της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης (Κολοκοτρώνη 22 – Σταυρούπολη, 1ος όροφος / Γραφείο 9 ΕΣΠΑ).
Για την παραλαβή των εγγράφων απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία των ενδιαφερόμενων. Ωστόσο, σε περίπτωση που ο/η Αναπληρωτής/Αναπληρώτρια Εκπαιδευτικός-ΕΒΠ/ΕΕΠ ΕΣΠΑ έχει ήδη παραλάβει τη σύμβασή του, η παραλαβή των εγγράφων απόλυσης μπορεί να γίνει και από άλλα άτομα αντ΄ αυτών, ΜΟΝΟ με εξουσιοδότηση.

Τμήμα ΕΣΠΑ ΔΠΕ Δυτ. Θεσ/νίκης

Διεύθυνση Αθμιας Ηρακλείου:

Ενημερώνονται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί όλων των πράξεων και όλων των ειδικοτήτων, ότι τα δικαιολογητικά απόλυσής τους θα είναι έτοιμα για να τα παραλάβουν από τη Δευτέρα 24/06/2019 και ώρες 08.00 π.μ. με 2.00 μ.μ, από τα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Ηρακλείου.

Όσοι εκπ/κοί αδυνατούν να παραλάβουν τα δικαιολογητικά απόλυσής τους, έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν με αίτησή τους την αποστολή τους όπου αυτοί επιθυμούν, με δικά τους έξοδα.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...