Home / Featured / Υποψήφιοι με ελλειπή δικαιολογητικά σε Ναυτικών Δοκίμων, Ευελπίδων, ΣΜΥ

Υποψήφιοι με ελλειπή δικαιολογητικά σε Ναυτικών Δοκίμων, Ευελπίδων, ΣΜΥ

Δημοσιεύτηκε: 9:46 μμ Μάιος 27th, 2019  


ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

Οι υποψήφιοι -ες με ελλιπή δικαιολογητικά θα πρέπει με μέριμνά τους να τα αποστείλουν, αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή (αρχεία .pdf), στη Σχολή Ναυτικών ∆οκίμων στο email: elleipseis2019@hna.gr έως Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Περισσότερα ΕΔΩ

ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Οι υποψήφιοι που αναγράφονται στην κατάσταση των Ελλιπών Δικαιολογητικών να υποβάλλουν τα αναγκαία δικαιολογητικά έως την 31 Μαΐου 2019 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΣΣΕ tee@sse.gr.

Περισσότερα ΕΔΩ

ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΜΥ)

Ανακοινώθηκε από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών η κατάσταση των υποψηφίων ακαδημαϊκού έτους 2019–2020 των ΑΣΕΙ–ΑΣΣΥ που υπέβαλαν αίτηση στη Σχολή και έχουν ελλιπή στοιχεία-δικαιολογητικά.

Μπορείτε να δείτε την κατάσταση στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κατάσταση Υποψήφιων Ακαδημ. Έτους 2019-2020 με Ελλιπή Στοιχεία-Δικαιολογητικά.
Σημαντικές Παρατήρησεις:
Τα ελλιπή στοιχεία – δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στη Σχολή μέχρι 31 Μαΐου 2019 στη διεύθυνση smy-teem@army.grΤα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι σε μορφή pdf και έως 2 MB ανά αρχείο.

Όλη η ενημέρωση για την εξέλιξη και τις διαδικασίες των εισαγωγικών εξετάσεων που παρέχεται στο smy.army.gr, αφορά μόνο τους υποψηφίους που έχουν δηλώσει σαν Εξεταστικό Κέντρο τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Στρατού Ξηράς).

Όσοι έχουν δηλώσει άλλη Στρατιωτική Σχολή σαν Εξεταστικό Κέντρο, έστω και εάν είναι υποψήφιοι και για τη ΣΜΥ, θα πρέπει να ενημερώνονται για τις διαδικασίες και τα αποτελέσματα από τη Σχολή εκείνη την οποία και δήλωσαν σαν Εξεταστικό Κέντρο και στην οποία απέστειλαν και τα δικαιολογητικά τους.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα της Σχολής, το Τμήμα Εισαγωγικών Εξετάσεων, στα τηλέφωνα : 243103863524310386372431039632.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...