Τελευταία Νέα

Τρίτη, 20/08/2019, 21:15


Στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης «Άγιος Πορφύριος» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Υπουργός Κώστας Γαβρόγλου

Δημοσιεύτηκε:

9:58 μμ Μάιος 23rd, 2019

Στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης «Άγιος Πορφύριος» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι της Βοιωτίας παραβρέθηκε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την Κυβέρνηση.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, παρουσία του του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Γαβρόγλου αναφέρθηκε στην κοινωνική προσφορά και στο έργο της Εκκλησίας τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης, ενώ έκανε λόγο για τη σημαντική προσφορά που θα έχει το Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης «Άγιος Πορφύριος» στην στήριξη της τρίτης ηλικίας. Ο Υπουργός επεσήμανε ότι η συνεισφορά της Εκκλησίας με πράξεις αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, όταν αυτές συνοδεύονται και από τον λόγο της αγάπης, αποτελούν την πεμπτουσία της ορθόδοξης πίστης.

Ο κ. Γαβρόγλου χαιρέτισε την πνευματική ενότητα Οικουμενικού Πατριαρχείου και Εκκλησίας της Ελλάδος, γεγονός που –όπως είπε– επισφραγίστηκε μετά τη χθεσινή συνάντηση των δύο προκαθημένων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου για το σχολικό έτος 2019-2020
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου για το σχολικό έτος 2019-2020

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020 ΑΛΛΑΓΕΣ: ...

Μοιράσου!