Home / HEADER-NEWS / Προγραμματισμός αδειών εισόδου για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (Δ.Ε.) για το σχολικό έτος 2019-2020

Προγραμματισμός αδειών εισόδου για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (Δ.Ε.) για το σχολικό έτος 2019-2020

Δημοσιεύτηκε: 6:45 μμ Μάιος 11th, 2019  


Η αρμόδια Δνση του Υπ. Παιδείας ενημέρωνει ότι στο πλαίσιο διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό  ότι οι ενδιαφερόμενες Ελληνικές Αθλητικές Ομοσπονδίες, αναγνωρισμένες από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), που επιθυμούν άδεια εισόδου (α) επιλεγμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής, (β) προπονητών και (γ) διακεκριμένων αθλητών, για το σχολικό έτος 2019-2020, δύνανται να υποβάλλουν σχετική
αίτηση έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο ηλεκτρονικό αρχείο (excel).

Σημειώνεται δε ότι αιτήματα που θα κατατίθενται πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας δεν θα εξετάζονται και επιπλέον μεμονωμένα αιτήματα σωματείων, ομίλων, αθλητών και προπονητών δεν γίνονται δεκτά.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: physgram@minedu.gov.gr
Επισημαίνεται ότι οι άδειες εισόδου θα εγκρίνονται μόνο εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Οι επισκέψεις των επιλεγμένων εκπροσώπων θα υλοποιούνται μετά από συνεννόηση με τους εκάστοτε Διευθυντές των σχολικών μονάδων και με απόφαση των αντίστοιχων Συλλόγων Διδασκόντων.
2. Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων/δραστηριοτήτων είναι υποχρεωτικό να παρίσταται εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, ορισμένος από το Διευθυντή της σχολικής μονάδας.
3. Σε περίπτωση συμμετοχής των μαθητών/τριών σε αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες απαιτείται:
α. έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) και
β. ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων με ευθύνη των οποίων θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σε αυτές.
4. Κατά την διάρκεια των ενημερώσεων δεν επιτρέπεται η προώθηση/διανομή διαφημιστικού υλικού, καθώς και η λήψη στιγμιότυπων (βιντεοσκόπηση-φωτογράφιση).


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...