Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 18/10/2019, 07:23


Home / Featured / Πότε λήγουν οι συμβάσεις των αναπληρωτών στην Ενισχυτική Διδασκαλία

Πότε λήγουν οι συμβάσεις των αναπληρωτών στην Ενισχυτική Διδασκαλία

Δημοσιεύτηκε: 5:56 μμ Μάιος 21st, 2019  


Στις 29/5 λήγουν οι συμβάσεις των αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου που εργάζονται στο πλαίσιο του προγράμματος της Ενισχυτικής Διδασκαλίας.  Σημειώνουμε ότι οι συμβάσεις εργασίας που έχουν υπογράψει οι αναπληρωτές του προγράμματος αναφέρουν:

Η διάρκεια της Σύµβασης ορίζεται από … έως την ηµεροµηνία λήξης των µαθηµάτων του τρέχοντος διδακτικού έτους. Όπως έχει γράψει το xenesglosses.eu η λήξη των μαθημάτων στα Γυμνάσια έχει οριστεί στις 29/5. Πέρσι η ημερομηνία λήξης ήταν 31/5 ημέρα κατά την οποία είχαν εκδοθεί αποφάσεις απόλυσης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Tελικοί Πίνακες Αξιολόγησης εκπαιδευτών ΙΕΚ ΟΑΕΔ

Άρα αν υπάρχουν εκπαιδευτικοί που εργάζονται στην ενισχυτική και είναι στους διοριστέους επιτυχόντες ΑΣΕΠ 2008 θα πρέπει να παρουσιαστούν στις 30/5 στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που διορίζονται αφού το Υπ. Παιδείας αναφέρει σε δελτίο τύπου

Οι ανωτέρω εκπαιδευτικοί, μετά τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους (ή του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας), οφείλουν να παρουσιαστούν στην Διεύθυνση μόνιμου διορισμού τους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πλήρης ενημέρωση για την Ενισχυτική Διδασκαλία

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Συγκρότηση Ομάδας Χάραξης Πολιτικής στο πλαίσιο οργάνωσης και συντονισμού του αναπτυξιακού προγραμματισμού και της σύστασης των οργάνων κατάρτισης του ΕΣΠΑ

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας συγκροτήθηκε Ομάδα Χάραξης Πολιτικής στο πλαίσιο οργάνωσης ...