Home / Featured / Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς: Επιστήμες της Αγωγής: Θεωρία και Εφαρμογές

Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς: Επιστήμες της Αγωγής: Θεωρία και Εφαρμογές

Δημοσιεύτηκε: 7:16 πμ Μάιος 25th, 2019  


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών
Σπουδών (ΠΜΣ) του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης με τίτλο:
«Επιστήμες της Αγωγής: Θεωρία και Εφαρμογές» (Αριθμ. ΦΕΚ 1674/τ.Β΄/11.5.2018)

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Π.Ε.) του Πανεπιστημίου Κρήτης προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 την εισαγωγή 15 φοιτητών/τριών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής: Θεωρία και Εφαρμογές» στην ειδίκευση «Θεωρία και Πράξη στην Προσχολική Εκπαίδευση».

Η έναρξη των μαθημάτων του ΠΜΣ θα γίνει τον Οκτώβριο του 2019. Οι σπουδές είναι διετείς και οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις Επιστήμες της Αγωγής. Τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες εντός του Προγράμματος μαθημάτων του Τμήματος (καθημερινές) στις εγκαταστάσεις του Τμήματος και η φοίτηση είναι υποχρεωτική.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί/ές πτυχιούχοι α) των Παιδαγωγικών Τμημάτων, των Τμημάτων Φιλοσοφία και Παιδαγωγικής και τμημάτων Ψυχολογίας των Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αντίστοιχων Πανεπιστημιακών Τμημάτων της αλλοδαπής, β) άλλων Τμημάτων Α.Ε.Ι., εφόσον έχουν εξετασθεί επιτυχώς σε πέντε τουλάχιστον μαθήματα των Επιστημών της Αγωγής, γ) Τμημάτων Βρεφονηπιοκομίας ή Προσχολικής Αγωγής, Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας και Τμημάτων Λογοθεραπείας των Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων Τ.Ε.Ι. της αλλοδαπής και δ) άλλων Τμημάτων Τ.Ε.Ι., εφόσον έχουν εξεταστεί επιτυχώς σε πέντε τουλάχιστον μαθήματα των
Επιστημών της Αγωγής.

Η κατάθεση των αιτήσεων και φακέλου υποψηφιότητας (με βάση τα κριτήρια α-δ και στ-ζ) θα πρέπει να κατατεθούν από 2-13/9/2019. Η εξέταση της ξένης  γλώσσας (αγγλικά, γαλλικά ή γερμανικά) θα γίνει την Δευτέρα 23/9/2019 και ώρα 9:00. Οι υποψήφιοι/ες φοιτητές/ήτριες που θα επιλεγούν στην πρώτη φάση μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών και την επάρκεια γνώσης της ξένης γλώσσας, θα κληθούν για συνέντευξη την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο.

Σχετικές πληροφορίες δίδονται από τη Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, τηλ. 28310 77650/51/52, καθώς και από την ιστοσελίδα του Τμήματος edc.uoc.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...