Home / Featured / Επικαιροποίηση Άδειας Φροντιστηρίου και Κέντρου Ξένων Γλωσσών

Επικαιροποίηση Άδειας Φροντιστηρίου και Κέντρου Ξένων Γλωσσών

Δημοσιεύτηκε: 4:58 μμ Μάιος 17th, 2019  


Σας υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την περίπτωση 14 της υποπαραγράφου Θ.3 της παρ. Θ του πρώτου άρθρου του Ν. 4093/2012 (ΦΕΚ 83/τ.Α΄/11.05.2016), όπως ισχύει, ΟΛΟΙ οι φορείς (φυσικά και νομικά πρόσωπα), οι οποίοι κατέχουν άδεια Φροντιστηρίου, Κέντρου Ξένων Γλωσσών, επικαιροποιούν ανά διετία τις άδειες τους, με τη διαδικασία της αναγγελίας του δεύτερου και τρίτου εδαφίου της παρ. του άρθρου 3 του Ν. 3919/2011 (Α΄32). Η αναγγελία υποβάλλεται έως την 31η Μαΐου κάθε δεύτερου έτους, με την υποβολή προς τούτο φακέλου με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Τα δικαιολογητικά μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ στον σύνδεσμο https://www.eoppep.gr/index.php/el/structure-and-program-certification/epikairopoiisi_adeion.

Προκειμένου να ενημερωθείτε για την ημερομηνία της επικαιροποίησης της άδειάς σας, παρακαλούμε όπως αναζητήσετε την απόφαση χορήγησης άδειας του φορέα σας, ή την τελευταία απόφαση επικαιροποίησης της άδειάς σας μέσω του συνδέσμου της «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», στην  ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ (https://diavgeia.gov.gr/search?advanced&query=organizationUid:%2250229%22&page=0&sort=recent), με τον  επταψήφιο κωδικό αδείας σας ή με την επωνυμία του φορέα (για τις νέες άδειες).

Σημειώνεται ότι η εκπρόθεσμη κατάθεση φακέλου, καθώς και η μη κατάθεση φακέλου για επικαιροποίηση των αδειών ίδρυσης και λειτουργίας Φροντιστηρίων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών, μεταξύ άλλων, θεωρείται παράβαση των σχετικών με τη λειτουργία των Φροντιστηρίων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών διατάξεων, για τις οποίες προβλέπονται κυρώσεις σε βάρος του ιδιοκτήτη του Φροντιστηρίου ή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών, ανάλογα με το είδος και τη βαρύτητα της παράβασης. Αρμόδια όργανα για τον έλεγχο και επιβολή κυρώσεων ορίζονται οι οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (παρ. 2, άρθρο 42 του ν. 4589/2019/ ΦΕΚ 13/τ.Α΄/29-1-2019).

Η υποβολή του φακέλου και των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα γίνεται μέσω τις ιστοσελίδας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και της εφαρμογής e-Επικοινωνία.

https://eepikoinonia.eoppep.gr/

Για τις οδηγίες υποβολής του φακέλου και των απαραίτητων δικαιολογητικών, πατήστε 

.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...