Τελευταία Νέα

Τρίτη, 02/06/2020, 01:09


Home / Featured / Τι είχε δηλώσει ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ για προκηρύξεις που τρέχουν και τη στάση της ΝΔ

Τι είχε δηλώσει ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ για προκηρύξεις που τρέχουν και τη στάση της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: 8:48 πμ Μάιος 27th, 2019  


«Προσλήψεις που αφορούν το έτος 2019, όπως καταλαβαίνετε, είναι ευθύνη και αρμοδιότητα της παρούσας κυβέρνησης, από τη στιγμή που οι εκλογές δεν έχουν γίνει ή διαφαίνεται ότι θα γίνουν στο τέλος της χρονιάς.  Άρα όποιες προκηρύξεις από αυτή την Κυβέρνηση, άσχετα που εμείς διαφωνούμε με την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων ένα  και δεύτερο με το μέγεθος, έχουν προκηρυχθεί και έχουν προχωρήσει και έχουν ωριμάσει βεβαίως και θα πρέπει να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη οδός για την ολοκλήρωσή τους.

Εμείς προκηρύξεις που έχει πάρει απόφαση αυτή η κυβέρνηση να τις κάνει και είναι έστω μέσα στο πλαίσιο αυτό, απλά θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι το 1 προς 1 πραγματικά τηρείται γιατί κρατάμε και κάποιες επιφυλάξεις ως προς αυτό γιατί οι απαντήσεις της Κυβέρνησης για αποχωρήσεις προσλήψεις δεν είναι ξεκάθαρες».

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ομάδες εργασίας στο ΑΣΕΠ και για τις προκηρύξεις του Υπ.Παιδείας

Τα παραπάνω είχε δηλώσει σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Αθήνα 984 ο Γιώργος Γεωργαντάς, βουλευτής Κιλκίς, τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ. Η συνέντευξη δόθηκε στις 21.1.19

Σε ερώτημα του δημοσιογράφου αν θα γίνουν σεβαστές οι προκηρύξεις Βοήθεια στο Σπίτι και Ειδική Αγωγή και δεν θα ακυρωθούν καθώς είναι εκτός του κανόνα 1 προς 1  ο κ. Γεωργαντάς απάντησε ότι θα γίνουν σεβαστές λέγοντας ότι αυτές άλλωστε είμασταν και εμείς από αυτούς που θέλαμε να τις έχουμε ως προτεραιότητα και ξέρετε πολύ καλά ειδικά τη Βοήθεια στο Σπίτι την υπερψηφίσαμε και με την αυξημένη μοριοδότηση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόγραμμα πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 Α) ειδικών μαθημάτων και Β) πρακτικής δοκιμασίας για τα ΤΕΦΑΑ

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη στο Χρ. Βούζα και τον Αθήνα 984 στο aftodioikisi.gr

Το επίμαχο σημείο από το 10:00 έως το 15:00.

H απομαγνητοφώνηση επίμαχων σημείων έγινε με βάση το ηχητικό ντοκουμέντο στο aftodioikisi.gr

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

5800 προσλήψεις αναπληρωτών και ειδικού προσωπικού από το ΠΔΕ για το 2020-21

Διάταξη για την αξιοποίηση για μια ακόμη χρονιά του ΠΔΕ για προσλήψεις ...