Τελευταία Νέα

Σάββατο, 17/08/2019, 13:50


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο κέντρων Ηλεκτρονικών Εξετάσεων

Δημοσιεύτηκε:

6:35 πμ Απρίλιος 23rd, 2019

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠΠΕΘ) πρόκειται να δημιουργήσει Μητρώο «Κέντρων Ηλεκτρονικών Εξετάσεων» (ΚΗΕ). Στο Μητρώο, που θα συγκροτηθεί και θα ενισχύεται σταδιακά, θα μπορούν να ενταχθούν εξοπλισμένα εργαστήρια δημόσιων σχολικών μονάδων της Δ/θμιας εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, οι σχολικές μονάδες που θα δηλώσουν ενδιαφέρον και θα ενταχθούν στο μητρώο των ΚΗΕ της πράξης, θα αναλάβουν την διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής.

Με την παρούσα πρόσκληση καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον οι δημόσιες σχολικές μονάδες της Δ/θμιας εκπαίδευσης, που διαθέτουν εξοπλισμένα εργαστήρια, τα οποία πληρούν συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές και λειτουργικές απαιτήσεις, όπως αυτές περιγράφονται στη συνέχεια. Η δημιουργία του Μητρώου ΚΗΕ θα εγκριθεί με απόφαση του ΥΠΠΕΘ.

Ήδη το Υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Δνση διαβίβασε την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο μητρώο Κέντρων Ηλεκτρονικών Εξετάσεων (ΚΗΕ) στο πλαίσιο των δράσεων της Πράξης με τίτλο: «Πιλοτικές Παρεμβάσεις υποστήριξης Πιστοποίησης μαθητών Γ΄ τάξης Γυμνασίου για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής ΚΠπ, σχολικό έτος 2018-2019», Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση / πρόταση τους (έντυπο Α) και τα
συνοδευτικά έντυπα (Παράρτημα Β), σύμφωνα με τα οριζόμενα στην πρόσκληση, το αργότερο
μέχρι και 08/05/2019.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις που αφορούν στη διαδικασία ηλεκτρονικής
υποβολής στοιχείων και έκδοσης των σχετικών εντύπων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να
επικοινωνούν ηλεκτρονικά με την ομάδα υποστήριξης του έργου, μέσω της επιλογής που διατίθεται στο μενού «Help Desk» της ηλεκτρονικής εφαρμογής καταχώρισης στοιχείων http://kppmis.cti.gr/kppmis.

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Μέχρι 30/8 αιτήσεις για πίνακες διορισίμων στην Κύπρο. Πότε θα διεξαχθεί γραπτός διαγωνισμός εκπαιδευτικών

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου επιθυμεί να ενημερώσει ...

Μοιράσου!