Τελευταία Νέα

Κυριακή, 21/07/2019, 03:19


Νέες Θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης & Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε:

11:50 πμ Απρίλιος 25th, 2019

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων Υπευθύνων Εκπαίδευσης και Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης στα Κέντρα Δία Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση με σύναψη σύμβασης έργου, με την οποία το ΙΝΕΔΙΒΜ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση από 19/04/2019 (ώρα 11:00) έως και 10/05/2019 (ώρα 11:00) ενώ τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν ταχυδρομικώς μέχρι και τις 15/5/2019.

Η σύμβαση θα έχει διάρκεια το μέγιστο 20 μήνες με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης για τις ανάγκες του έργου, εφόσον εγκριθεί η παράταση από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή.

Το έργο έχει ως αντικείμενο τη συνέχιση και διεύρυνση του θεσμού των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, που είτε ιδρύθηκαν και λειτούργησαν από ΟΤΑ Α’ βαθμού είτε πρόκειται να λειτουργήσουν για πρώτη φορά. Ειδικότερα, αφορά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης στον ενήλικο πληθυσμό, με έμφαση σε άτομα από ΕΚΟ. Βασικός στόχος του έργου είναι η καλλιέργεια και ανάπτυξη των βασικών ικανοτήτων (core competences) διά βίου μάθησης (πχ. επικοινωνία σε ξένες γλώσσες, μαθηματική ικανότητα, ψηφιακή ικανότητα, κοινωνικές ικανότητες και ικανότητες, επιχειρηματικότητα κ.λπ.). Στα Κ.Δ.Β.Μ. θα υλοποιούνται δράσεις μη τυπικής εκπαίδευσης και ειδικότερα δράσεις γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Εγγραφές μαθητών - Ολιγομελή τμήματα στα ΕΠΑΛ και στις Ομάδες Προσανατολισμού

Αξιοσημείωτη είναι η βαρύτητα που δίνεται στην επιμόρφωση των υποψηφίων και κυρίως στον τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων καθώς αποτελεί για πολλοστή φορά ένα από τα κύρια ενισχυτικά προσόντα υποψηφίων για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων γεγονός που το καθιστά ως το πλέον “υποχρεωτικό” και αυτονόητο επιμορφωτικό πεδίο για όσους διεκδικούν μία θέση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων!

Δείτε

 ολόκληρη την Πρόσκληση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ

 

Αναδημοσίευση EMPLOY

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Οι νέες Γενικές Γραμματείες του Υπ. Παιδείας

Αλλαγές έχουμε στις Γενικές Γραμματείες του Υπουργείου Παιδείας σύμφωνα με τα όσα ...

Μοιράσου!