Home / Featured / Μέχρι ποια ηλικία σας δίνουν μόρια τα παιδιά για τους διορισμούς και αναπληρωτές στην Ειδική Αγωγή

Μέχρι ποια ηλικία σας δίνουν μόρια τα παιδιά για τους διορισμούς και αναπληρωτές στην Ειδική Αγωγή

Δημοσιεύτηκε: 11:33 μμ Απρίλιος 24th, 2019  


Προσεκτική μελέτη της προκήρυξης πρέπει να κάνουν οι εκπαιδευτικοί πριν καταθέσουν την αίτηση για διορισμό και αναπλήρωση στην Ειδική Αγωγή. Όσον αφορά τα παιδιά αυτά δίνουν μόρια με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Αριθμός τέκνων: τρεις (3) μονάδες για κάθε τέκνο ανήλικο για το οποίο ο υποψήφιος έχει τη γονική μέριμνα και επιμέλεια ή άγαμο και δεν έχει συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας ή σπουδάζει σε Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή σε ομοταγές ίδρυμα της αλλοδαπής ή εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και δεν έχει συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας του.

Οι παροχές χορηγούνται σε γονέα ή γονείς που έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια των παιδιών από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου γεννηθέντων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας τους ή φοιτούν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης της ημεδαπής και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το
εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους.

Βγήκε η προκήρυξη για τους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή. Από 8 έως 24/5 οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...