Home / HEADER-NEWS / Γιορτή Γαλλοφωνίας στα Τρίκαλα

Γιορτή Γαλλοφωνίας στα Τρίκαλα

Δημοσιεύτηκε: 4:29 μμ Απρίλιος 16th, 2019  


Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων

Γιορτή Γαλλοφωνίας στα Τρίκαλα, με πρωταγωνιστές τους μαθητές

Άλλη μία μαθητική γιορτή Γαλλοφωνίας πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας με επιτυχία, από τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων.

Δεκάδες μαθήτριες και μαθητές τόσο  από τα σχολεία της πόλης των Τρικάλων όσο και από την περιφέρεια συμμετείχαν με ποικιλία παρουσιάσεων, από απαγγελίες ποιημάτων και ερμηνεία τραγουδιών, μέχρι θεατρικά σκετσάκια και χορογραφίες σύγχρονων και παραδοσιακών κομματιών, γλωσσοδέτες, μύθους και φανταστικά ζώα και δέντρα με μαγικές ιδιότητες, καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες θεματικές παρουσιάσεις.

Οι μικροί πρωταγωνιστές της γαλλόφωνης γιορτής μας, με την θερμή υποστήριξη του πολυπληθούς κοινού που γέμιζε ασφυκτικά την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων που μας φιλοξένησε και φέτος, κατάφεραν να μας συγκινήσουν με την προσπάθειά τους να εκφραστούν στη Γαλλική γλώσσα και να μας μυήσουν στον γαλλικό πολιτισμό, κερδίζοντας το πιο  θερμό μας  χειροκρότημα.

Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές, τους  καθηγητές και τους δασκάλους που τους προετοίμασαν καθώς και στις οικογένειές τους για την σημαντική τους υποστήριξη.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ευαγγελία Σύρρου


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...