Τελευταία Νέα

Κυριακή, 21/07/2019, 03:39


Ενημέρωση από το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη Ειδικής Αγωγής

Δημοσιεύτηκε:

12:12 μμ Απρίλιος 26th, 2019

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 3ΕΑ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (

) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΠΕ.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 8 Μαΐου 2019 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 24 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευήκαι ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια/ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους, υποβάλλονται στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.minedu.gov.gr).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ XENESGLOSSES.EU ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  ΟΑΕΔ: Στατιστικά στοιχεία ανεργίας ΙΟΥΝΙΟΣ 2019
          

     

Ένα σχόλιο

  1. Η βεβαιωση που χορηγει το ΕΑΠ για τα πιστοποιητικά μεταπτυχιακής επιμορφωσης δεν αναφερει την εναρξη και τη ληξη ουτε και το συνολο ωρων, αλλά αναφερει οτι ειναι διαρκειας ενος ετους και οτι αντιστοιχει σε τριωρο εβδομαδιαιο μαθημα τριων ακαδημαικων εξαμηνων καθώ επισης ότι οι πιστωτικές μοναδες του (ECTS) ειναι 22.

    Θα παρει καποιος που το εχει αυτο τα 2 μορια της προκηρυξης;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Οι νέες Γενικές Γραμματείες του Υπ. Παιδείας

Αλλαγές έχουμε στις Γενικές Γραμματείες του Υπουργείου Παιδείας σύμφωνα με τα όσα ...

Μοιράσου!