Home / HEADER-NEWS / Να δοθεί παράταση στις αιτήσεις για τις αποσπάσεις

Να δοθεί παράταση στις αιτήσεις για τις αποσπάσεις

Δημοσιεύτηκε: 7:00 μμ Απρίλιος 11th, 2019  


Αθήνα, 11/04/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητά παράταση στις αιτήσεις για τις αποσπάσεις

Μετά τις ελάχιστες μεταθέσεις (7%) οι συνάδελφοι μέσα στην αγωνία τους να έρθουν κοντά στη μόνιμη κατοικία τους αντιμετωπίζουν τώρα και την ακατανόητη στάση του Υπουργείου Παιδείας το οποίο έδωσε χρονικό όριο 5 ημερών (συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου) για την συγκέντρωση όλων των εγγράφων που απαιτούνται για την συμπλήρωση αιτήσεων για τις αποσπάσεις.

Συγκεκριμένα χθες Τετάρτη 10/4//2019 το Υπουργείο με έγγραφό του ζητά από τους χιλιάδες ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να αποσπαστούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Δευτέρα 15/4/2019!

Όλοι αυτοί οι συνάδελφοι μας θα πρέπει να ανατρέξουν σε υπηρεσίες του δημοσίου που έχουν τους δικούς τους χρόνους για την απόδοση όλων αυτών των εγγράφων. Απαιτούνται έγγραφα από Δήμους, ΚΕΠ, Υγειονομικές υπηρεσίες, κ.α. που η απόκτησή τους είναι αρκετά χρονοβόρα και γεμίζει άγχος τους συναδέλφους μας που προσπαθούν να τα προσκομίσουν.

Δεν είναι δυνατόν να δίνεται ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για τις αιτήσεις αυτές.

Απαιτούμε λοιπόν υπευθυνότητα και κατανόηση από το Υπουργείο Παιδείας για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες εκπαιδευτικούς.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ απαιτεί από το Υπ. Παιδείας να ορίσει τώρα νέες ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων, διαστήματος 15 ημερών τουλάχιστον από 10/4/2019 έως 25/4/2019.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...