Home / 1stpage / Διορισμοί 418 εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ 2008

Διορισμοί 418 εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ 2008

Δημοσιεύτηκε: 1:25 μμ Απρίλιος 23rd, 2019  


«Διορισμός εκπαιδευτικών, επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 73 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ 13 Α΄)»

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή των διατάξεων του  άρθρου 73 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ 13 Α΄), διορίζονται, σε θέσεις μονίμων,

 εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και
 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αντίστοιχα, επιτυχόντες του διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. έτους 2008.

Μετά τη δημοσίευση της Απόφασης διορισμού τους  στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα ακολουθήσει  νεότερο δελτίο τύπου, με το οποίο θα ενημερωθούν οι διορισθέντες για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας στις οικείες Δ/νσεις Εκπαίδευσης.

Όσοι εκ των διοριζομένων υπηρετούν ως προσωρινοί αναπληρωτές σε σχολικές μονάδες δημόσιας εκπαίδευσης, και προκειμένου να εξυπηρετηθεί σκοπός δημοσίου συμφέροντος, παραμένουν στη θέση τους μέχρι τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους, λαμβάνοντας τα μόρια δυσμενών συνθηκών της περιοχής διορισμού τους, εκτός αν υπολείπονται των μορίων της τρέχουσας θέσης τους. Ο χρόνος αυτός θα θεωρείται ότι διανύθηκε στη θέση διορισμού.


 

10 Σχόλια

 1. Επιτέλους δικαίωση!

  • Ντροπή σας! Με τους βαθμούς που γράψατε στον ΑΣΕΠ και τη σειρά κατάταξης σας δε θα διοριζόσασταν ποτέ. Οι θέσεις που πήρατε ανήκουν σε άλλους. Ντροπή σε σας και στην δήθεν αριστερή κυβέρνηση που σας έμπασε απ’το παράθυρο σε βάρος αξιότερων συναδέλφων!

   • ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ; ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ , ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ!!!!!!

  • Οι τελευταίοι έσονται πρώτοι. Που καταντήσαμε!!!!
   Να διορίζονται με σειρά ΑΣΕΠ 3000+ και κάποιοι άλλοι στις πρώτες θέσεις έχοντας οργώσει την Ελλάδα
   να κοιτούν χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι.
   Εύγε δικαιοσύνη τυφλή. Δαγκώνεις μόνο τους ξυπόλυτους, κάτι σαν τα φίδια δηλαδή

 2. μην πετάτε τα λεφτά σας σε δικηγόρους έλεγε ο Φίλης στους επιτυχόντες…
  τελικά κατάργησαν εντελώς τα μόρια τους απ’ τον διαγωνισμό…
  έρχονται οι εκλογές

 3. ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

  ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ..ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ…

 4. Τώρα θα αρχίσουν όλοι τις προσφυγές. Και όλο αυτό κουμφούζιο έγινε γιατί Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ δεν εφάρμοσαν τον νόμο. Ενός κακού μύρια έπονται. Μήπως πρέπει να καθίσει στο σκαμνί της δικαιοσύνης η διεφθαρμένη ηγεσία του υπουργείο παιδείας γιατί αυτή και μόνο αυτή έχει την ευθύνη.

 5. Πίσω από αυτή την κίνηση του Υπουργείου υπάρχει πολιτική βούληση και μόνο. Αλλά δεν υπολογίσατε τι μαύρο θα φάτε στις εκλογές από εμάς τους υπόλοιπους. Αν είναι δυνατόν να μη μετράει η σειρά κατάταξης του ΑΣΕΠ και να διορίζονται οι τελευταίοι. Το Υπουργείο όφειλε να εξετάσει κατά πόσο πρέπει να διοριστούν οι χαμηλόβαθμοι και δεν το έκανε.

 6. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ; ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ , ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ!!!!!!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...