Home / HEADER-NEWS / Διάταξη για 25 μαθητές μέγιστο αριθμό στη Γ τάξη των ΓΕΛ

Διάταξη για 25 μαθητές μέγιστο αριθμό στη Γ τάξη των ΓΕΛ

Δημοσιεύτηκε: 11:17 μμ Απρίλιος 8th, 2019  


Σύμφωνα με διάταξη που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του ΥΠΠΕΘ για τη νέα Γ Λυκείου ο αριθμός των μαθητών στη Γ τάξη των ΓΕΛ δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 25.

  1. Ο αριθμός μαθητών ανά τμήμα τόσο γενικής παιδείας, όσο και ομάδων προσανατολισμού για την Γ΄ τάξη Γενικού Λυκείου, δεν μπορεί να υπερβαίνει τους είκοσι πέντε (25). Τμήματα με περισσότερους από είκοσι πέντε (25) μαθητές διαιρούνται σε νέα τμήματα.
  2. Ο αριθμός μαθητών ανά τμήμα τόσο γενικής παιδείας, όσο και ομάδων προσανατολισμού για τη Γ΄ τάξη Εσπερινού Γενικού Λυκείου, δεν μπορεί να υπερβαίνει τους είκοσι δύο (22). Τμήματα με περισσότερους από είκοσι δύο (22) μαθητές διαιρούνται σε νέα τμήματα.
  3. Για το σχολικό έτος 2019-2020 ο αριθμός μαθητών ανά τμήμα τόσο γενικής παιδείας, όσο και ομάδων προσανατολισμού για τη Δ΄ τάξη Εσπερινού Γενικού Λυκείου, δεν μπορεί να υπερβαίνει τους είκοσι δύο (22). Τμήματα με περισσότερους από είκοσι δύο (22) μαθητές διαιρούνται σε νέα τμήματα.
  4. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, κατά την εφαρμογή των παρ. 1, 2 και 3, μπορεί να γίνει προσαύξηση κατά δέκα τοις εκατό (10%) του αριθμού μαθητών ανά τμήμα με απόφαση του οικείου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...