Κυριακή, 31/05/2020, 03:13

Home / 1stpage / Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1ΕΑ/2019 της Ειδικής Αγωγής

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1ΕΑ/2019 της Ειδικής Αγωγής

Δημοσιεύτηκε: 1:57 μμ Απρίλιος 30th, 2019

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1ΕΑ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (

) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Επαναπροκήρυξη πρεσβευτών και αποτελέσματα ορισμού πρεσβευτών etwinning

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 21 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 5 Ιουνίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια/ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους, υποβάλλονται στις οικείες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.minedu.gov.gr).

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ...