Home / HEADER-NEWS / Πότε οι μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Τα θέματα του ΚΥΣΠΕ

Πότε οι μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Τα θέματα του ΚΥΣΠΕ

Δημοσιεύτηκε: 9:40 μμ Μάρτιος 22nd, 2019  


Συνεδριάζει την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. με τα παρακάτω θέματα :
  1. «Εξέταση αμφισβητούμενων αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  2. «Επικύρωση πινάκων των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020»
  3. «Επικύρωση πινάκων κενών οργανικών θέσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των δομών Ειδικής Αγωγής και γενικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020»
  4. «Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  5. «Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Εάν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Π.Ε.  από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε., θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

Ελπίζω πως οι μεταθέσεις θα πραγματοποιηθούν με βάση τα πραγματικά κενά έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους το δυνατόν περισσότερους εκπαιδευτικούς να βρεθούν κοντά στον τόπο συμφερόντων τους.

Πάντα στη διάθεσή σαςΠαληγιάννης Βασίλειος


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...