Τελευταία Νέα

Τρίτη, 28/06/2022, 15:02


Home / HEADER-NEWS / Παράσταση διαμαρτυρίας γονιών-εκπαιδευτικών στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης

Παράσταση διαμαρτυρίας γονιών-εκπαιδευτικών στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: 7:39 πμ Μάρτιος 19th, 2019  


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  Εκπαιδευτικών  Π.Ε.

ΑΝ. Αττικής  «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»

Αχαρνές : 18/ 03/ 2019
Kάχι Καχιασβίλι 6                                                       Ολυμπιακο χωριό Αχαρνές                                                                          Πληροφορίες : Παπαγιαννόπουλος Αποστόλης                                             Τηλέφωνο : 6978896216                                http://syllogos-socratis.gr/                                           mail: sokratis.syllogos@gmail.com                                      Face book: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Σωκράτης Προς: Εκπαιδευτικούς, ΄Ενωση Γονέων Αχαρνών, Σύλλογο Γονέων 9ου Δ. Σχ, Δ/νση Π.Ε. ΑΝ. Αττικής, Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης, Δ.Ο.Ε., Μ.Μ.Ε.

Παράσταση διαμαρτυρίας γονιών-εκπαιδευτικών στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης για το θέμα της Δ/ντριας του 9ου Δ. Σχ. Αχαρνών

Με προηγούμενες ανακοινώσεις, ο Σύλλογος Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» έχει καταγγείλει  τη Δ/ντρια του 9ου Δημ. Σχ. Αχαρνών, γιατί με την αλαζονική συμπεριφορά της, με αυταρχικές και αντισυναδελφικές ενέργειες  διέλυσε το κλίμα συνεργασίας που πρέπει να διέπει τη σχολική μονάδα για την εύρυθμη λειτουργία της.

Μεγάλες ευθύνες έχουν η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής αλλά και η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης, που ενώ έχουν πλήρη εικόνα του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί στο σχολείο, ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμα καμιά οριστική απόφαση στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» προκηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας για το πρωινό πρόγραμμα και 3ωρη για το απογευματινό, για τους εκπαιδευτικούς στο 9ο   Δημ. Σχ. Αχαρνών, την Τετάρτη 20 Μαρτίου, ώστε να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας για το παραπάνω θέμα στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης στις 13 :00.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Περισσότερες Ειδικότητες στα ΔΙΕΚ - Αυξημένες θέσεις για τους υποψήφιους

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ...