Home / HEADER-NEWS / #Γαβρόγλου_Τρέμε. Διαμαρτυρία στο Υπουργείο Παιδείας

#Γαβρόγλου_Τρέμε. Διαμαρτυρία στο Υπουργείο Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 6:27 μμ Μάρτιος 31st, 2019  


…Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Είναι βαθιά γελασμένοι, εκεί στο Υπουργείο, αν νομίζουν πως θα δεχτούμε ένα νομοσχέδιο που κάνει χειρότερο το σχολείο μας. Με περισσότερες εξετάσεις, άρα και περισσότερα φροντιστήρια για να τα βγάλουμε πέρα. Με εξετάσεις πανελλαδικού τύπου, ακόμα και για να πάρουμε απολυτήριο. Με αύξηση της ύλης των πανελλαδικών εξεταζόμενων μαθημάτων ακόμα και για του χρόνου. Με λιγότερη γνώση, λιγότερη μόρφωση.

Δεν είναι τυχαίο ότι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΡΧΕΣ. Μάλιστα, ο κ. Γαβρόγλου, ο Υπουργός της -κατά τα άλλα- Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας,  δήλωσε: “Το  πρόβλημα δεν είναι τα φροντιστήρια. Τα φροντιστήρια έχουν φερθεί με συνεπή τρόπο απέναντι στους μαθητές”…

Συνεχίζουμε – Έχουμε δίκιο – Δυναμώνουμε τον αγώνα μας!

Προχωράμε σε:

  • Συνεδριάσεις των 15μελών και των 5μελών, των Συντονιστικών Επιτροπών, σε κάθε σχολείο και πόλη για να συζητήσουμε, να συντονίσουμε και να οργανώσουμε καλύτερα την απάντησή μας.
  • Δευτέρα 1η ΑΠΡΙΛΗ προχωράμε σε μέρα πανελλαδικής δράσης εναντίωσης στο νομοσχέδιο σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα κινητοποιούμαστε στο Υπουργείο Παιδείας. Καλούμε τα σχολεία, τα 15μελή και 5μελή, τις Συντονιστικές Επιτροπές όλης της χώρας να κινητοποιηθούν εκείνη τη μέρα στις αντίστοιχες Δευτεροβάθμιες. 
  • Στέλνουμε μαζικά όλοι μας στο https://www.minedu.gov.gr/to-ypoyrgeio/opengov/1630-opengov/diatakseis-gia-lykeio/40276-arthro-1-diatakseis-gia-to-lykeio-kai-tin-prosvasi-stin-tritovathmia-ekpaidefsi, την αντίθεσή μας στο νομοσχέδιο. Αν το Υπουργείο θέλει τη γνώμη μας, θα την πάρει!
  • Γεμίζουμε αυτοκόλλητα, συνθήματα, γκράφιτι, αφίσες, πανό κάθε σχολείο, γειτονιά και πόλη. Να γίνουν γνωστά τα αιτήματά μας. Κάνουμε viral το hashtag: #ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ_ΤΡΕΜΕ
  • Οργανώνουμε συναυλίες, κλείνουμε δρόμους, διαδηλώνουμε με πολλούς τρόπους.

Προειδοποιούμε, ξανά, τον κ. Γαβρόγλου και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Αν τολμήσετε να καταθέσετε το νομοσχέδιο θα είμαστε πολλοί και θα είμαστε απέναντί σας! Είμαστε αποφασισμένοι!

#ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ_ΤΡΕΜΕ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...