Home / HEADER-NEWS / Δεύτερη μέρα συνεντεύξεων των υποψήφιων Περ. Διευθυντών Εκπαίδευσης. Ξεκίνησαν οι συνεντεύξεις

Δεύτερη μέρα συνεντεύξεων των υποψήφιων Περ. Διευθυντών Εκπαίδευσης. Ξεκίνησαν οι συνεντεύξεις

Δημοσιεύτηκε: 7:46 πμ Μάρτιος 5th, 2019  


Ξεκίνησαν χθες 4/3 οι συνεντεύξεις των υποψήφιων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης. Τη Δευτέρα 4/3 κλήθηκαν για συνέντευξη οι υποψήφιοι για τις ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα και αύριο με τους υποψήφιους για την ΠΔΕ Αν. Μακεδονίας και Θράκης και η εβδομάδα θα κλείσει με τις συνεντεύξεις των υποψηφίων για τη Δυτική Ελλάδα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 20 Μαρτίου με τους υποψηφίους για τη Στερεά Ελλάδα.

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπ. Παιδείας ενημερωτικό για τη διαδικασία οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσέρχονται στη συνέντευξη ( Γραφείο 1029, 1ος όροφος του κεντρικού κτηρίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ.), έχοντας δελτίο ταυτότητας ή άλλο δικαιολογητικό ταυτοπροσωπίας, τουλάχιστον μισή ώρα πριν τον προκαθορισμένο χρόνο κατά τον οποίο έχουν προσκληθεί. Ο χρόνος παρουσίασης του σχεδίου προβληματισμού και δράσης που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 6 της υπ’ αριθμ. Φ.353.1/23/183930/Ε3/31-10-2018 Υ.Α. (Β΄ 4940), δεν θα υπερβαίνει τα πέντε λεπτά της ώρας.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δηλώνουν κώλυμα προσέλευσης κατά την καθορισμένη γι’ αυτούς ημερομηνία, υποβάλλουν μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας διαχείρισης αιτήσεων (mydocs.minedu.gov.gr), αίτημα αλλαγής ημερομηνίας προς το συμβούλιο επιλογής. Το συμβούλιο εξετάζει την αναγκαιότητα, βάσει της τεκμηρίωσης του αιτήματος του υποψηφίου και σε εξαιρετική περίπτωση, δύναται να ορίζει νέα ημερομηνία προσέλευσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνεντεύξεων και πριν από την κατάρτιση των τελικών ενιαίων αξιολογικών πινάκων.

Τέλος επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 της προαναφερόμενης Υ.Α., υποψήφιος που δεν προσέρχεται στη συνέντευξη αποκλείεται από την επιλογή.

Δείτε

το πρόγραμμα


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...