Home / Featured / Ποια σχολεία δεν θα ανοίξουν τη Δευτέρα

Ποια σχολεία δεν θα ανοίξουν τη Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε: 3:14 μμ Φεβρουάριος 24th, 2019  


Το κύμα κακοκαιρίας που χτυπά τη χώρα θα κρατήσει τη Δευτέρα αρκετά σχολεία κλειστά. Το xenesglosses.eu παραθέτει ανακοινώσεις ή δημοσιεύματα σχετικά με τα σχολεία που θα είναι κλειστά:

Δήμος Αθηναίων

XAΛΚΙΔΙΚΗ

Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής

Ενημέρωση σχετικά με τη διακοπή μαθημάτων για αύριο Δευτέρα 25/02/2019

Αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ
τα Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια στα παρακάτω χωριά του Δήμου:

Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανό, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Στα υπόλοιπα χωριά τα μαθήματα θα διεξαχθούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Δήμος Πολυγύρου

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 τα σχολεία, όλων των βαθμίδων, θα λειτουργήσουν κανονικά με εξαίρεση αυτά της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων και της Τοπικής Κοινότητας Ταξιάρχη, στα οποία τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με μία ώρα καθυστέρηση.

Δήμος Λήμνου

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης αποφάσισε αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Δήμος Τεμπών Λάρισας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, λόγω του παγετού και των άσχημων καιρικών φαινομένων, τα  δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στις τοπικές κοινότητες Αιγάνης, Αμπελακίων και Καλλιπεύκης, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των μαθητών με λεωφορείο από τις τοπικές κοινότητες  Ραψάνης – Αιγάνης – Καρίτσας με προορισμό το Γυμνάσιο Λύκειο Πυργετού, Αμπελακίων με προορισμό το Γυμνάσιο – Λύκειο Γόννων και Ελάτειας με προορισμό το Γυμνάσιο-Λύκειο Μακρυχωρίου.

Επίσης στην Δημοτική ενότητα Νέσσωνος δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως και ο παιδικός σταθμός Συκουρίου.

πηγή: larissanet.gr

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας

Αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, τα σχολεία της Αμφίκλειας δεν θα λειτουργήσουν, λόγω μεγάλης χιονόπτωσης.

(Νηπιαγωγείο-Δημοτικό & Γυμνάσιο-Λύκειο)

Η Διευθύντρια

πηγή: mag24.gr

ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Δήμος Λαμιέων

Κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας, θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Υπάτης.

Δήμος Μακρακώμης

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Μακρακώμης αύριο Δευτέρα 25-2-2019 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών .

Δήμος Δομοκού

Ο Δήμος Δομοκού αποφάσισε τη διακοπή λειτουργίας για τα  σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού και Ξυνιάδος του Δήμου Δομοκού, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας,  λόγω χιονόπτωσης και  χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή.

Δήμος Αλμυρού

Αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου Δ.Εσερίδη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Μακρακώμης

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Μακρακώμης αύριο Δευτέρα 25-2-2019 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών .

e-thessalia.gr

Κρήτη 

Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, τη Δευτέρα 25/2 στο δήμο Πλατανιά, έλαβε ο δήμος λόγω της κακοκαιρίας.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και στο δήμο Χανίων καθώς επίσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Αντίθετα, στο δήμο Κισσάμου, θα μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία όχι όμως και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου μας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωσης – παγετού) που επικρατούν σε ολόκληρη της περιοχή του Δήμου.

Δήμος Φλώρινας

Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή κάνει γνωστό ότι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κεφαλονιά

Κλειστά θα μείνουν αύριο Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης, μετά από απόφαση που έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Την απόφαση του, έκανε γνωστή με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγη ώρα και αναφέρει: «Σύμφωνα με τα σχετικά προγνωστικά στοιχεία προκύπτει πως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 25.02.2019, η θερμοκρασία θα κυμανθεί κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου σε όλο το ορεινό και ημιορεινό Ε.Ο. δίκτυο του νησιού μας. Επειδή οι πιθανότητες για δημιουργία παγετού είναι αυξημένες και με γνώμονα την απόλυτα ασφαλή μεταφορά των μαθητών, αποφασίζουμε να παραμείνουν κλειστά, όλα τα σχολεία της Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης, στα όρια του Δήμου Κεφαλονιάς».  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σαμοθράκη

Τα σχολεία στην Σαμοθράκη θα παραμείνουν κλειστά, αφού η κυκλοφορία στο νησί είναι αδύνατη και επικίνδυνη.

Διδυμότειχο Σουφλί Φέρες

ΕΒΡΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 25-2-2019 δε θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες των Δήμων, Σουφλίου και Διδυμοτείχου.

Τα μαθήματα σ` όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα ξεκινήσουν στις 9:00 π.μ.

Δήμος Καρπενησίου

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου καθώς και το Κολυμβητήριο αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Αγράφων

Απο τον Δήμο Αγράφων ανακοινώνεται πως, με απόφαση Δημάρχου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αγράφων, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός Ραπτοπούλου, αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 10:00πμ, λόγω του παγετού.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Δήμος Μετεώρων

Ανακοινώνεται ότι, αύριο Δευτέρα 25/02/2019, δε θα λειτουργήσουν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των Κοινοτήτων Παναγίας και Χρυσομηλιάς και του οικισμού Αμπελίων.

Σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, η έναρξη των μαθημάτων, θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 π.μ.

Δήμος Χανίων

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε συνεννόηση και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 25/2/2019, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί εντός των ορίων του Δήμου Χανίων.

Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από εκτίμηση της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) για την πορεία των καιρικών φαινομένων και των άσχημων συνθηκών προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες.

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στους συμπολίτες μας να μην προσεγγίζουν το παράκτιο μέτωπο, παραθαλάσσιες περιοχές και αγκυροβόλια, λόγω των δυνατών ανέμων, καθώς επίσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στο οδικό δίκτυο, αφού τα εδάφη έχουν κορεστεί από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και είναι επιρρεπή σε κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων, κ.α.

Λέσβος 

Με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αγιάσου, Συκαμιάς, Σκαλοχωρίου και Μεγαλοχωρίου του Δήμου Λέσβου, θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, λόγω χιονοπτώσεων και παγετού.

πηγή: ΕΡΤ Β.Αιγαίο

Μαγνησία

Kλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία σε Δήμους της Μαγνησίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση και παγετός). Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε κλειστά θα παραμένουν όλα τα σχολεία στους Δήμους Αλμυρού και Ζαγοράς-Μουρεσίου.
Στον Δήμο Νοτίου Πηλίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  εκτός από το Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Καλών Νερών.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο νησί της Σκιάθου, ο δήμαρχος Δ. Πρεβεζάνος με απόφασή του αναστέλλει τη λειτουργία όλων των σχολείων αύριο στο νησί.

πηγή: e-thessalia.gr

ΒΟΙΩΤΙΑ

Λειβαδιά

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες στο Κυριάκι και την Αγία Τριάδα ενώ στη Δαύλεια τα σχολεία θα ανοίξουν στις 10.οο το πρωί. Στον υπόλοιπο Δήμο Λεβαδέων όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δερβενοχώρια

Aύριο Δευτέρα 25/02/2019, όλα τα σχολεία (πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) στην Δημοτική Ενότητα Δερβενοχωρίων θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών. Τα σχολεία σε όλες τις υπόλοιπες Δ.Ε. του Δήμου Τανάγρας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δίστομο

Οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Διστόμου θα παραμείνουν κλειστά.
• Παραλία Διστόμου
Οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Παραλίας Διστόμου θα λειτουργήσουν κανονικά.
• Στείρι
Το Νηπιαγωγείο θα παραμείνει κλειστό

Αράχοβα

Οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αράχοβας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αντίκυρα

Οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΑΒΑΛΑ

Δήμος Θάσου

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Θάσου, οι σχολικές μονάδες Παναγίας και Θεολόγου δε θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου λόγω παγετού.

ΕΥΒΟΙΑ

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων τα σχολεία των τοπικών κοινοτήτων Στροπώνων, Στενής, Μακρυκάπας, Πάλιουρα και Καθενών θα μείνουν κλειστά τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου λόγω  των έντονων καιρικών φαινομένων.

Τα σχολεία των Ψαχνών θα λειτουργήσουν κανονικά.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...