Home / HEADER-NEWS / Άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης για τη  μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων

Άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης για τη  μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων

Δημοσιεύτηκε: 12:35 μμ Φεβρουάριος 16th, 2019  


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»                                                                                  N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης  Μουταλάσκη 64 – 14234 Ν. Ιωνία                    6906059765                                                                     mail :segseferis@gmail.com    gseferis.edu@gmail.com                site : www. syllogos-seferis.gr                                                            Ν. Ιωνία    14/2/2019                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Προς : τα μέλη μας, τον τύπο

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας, πάνω από 140 Δημοσιουπαλληλικές συνδικαλιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν, την Τρίτη 12/2 στις 6.00, το απόγευμα συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή, με αίτημα την άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης για τη  μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που εργάζονται στις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα.

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, συμβασιούχοι στους Δήμους, εργαζόμενοι με ελαστικές μορφές στην Υγεία, δασεργάτες μέσα από το πρόγραμμα της «κοινωφελούς εργασίας» μαζί με εκατοντάδες μόνιμους συναδέλφούς τους διαδήλωσαν πίσω από τα πανό των σωματείων και των επιτροπών αγώνα βροντοφωνάζοντας: «Μόνιμη δουλειά ζητά η εργατιά, όχι άλλα προνόμια για τ’ αφεντικά».

Μέχρι στιγμής 8 Ομοσπονδίες, 125 Σωματεία, 7 Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ και 4 Επιτροπές Αγώνα συμβασιούχων έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στην πρόταση που είχε διαμορφωθεί στη σύσκεψη των σωματείων την   στο ξενοδοχείο ΝΟΒΟΤΕΛ.

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών κατέθεσαν στη Βουλή, τη συγκεκριμένη πρόταση σε όλα τα κόμματα πλην της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Το  Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» ανταποκρίνεται στο κάλεσμα από τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής και συμμετέχει  στη νέα συνάντηση των σωματείων που έχουν πάρει τη σχετική πρωτοβουλία για τη Δευτέρα 18/2/2019, στις 6.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου τους (Συγγρού 80-88, 7ος όροφος) για την εκτίμηση της κατάστασης και την  οργάνωση των επόμενων αγωνιστικών βημάτων μας.

 

ΤΟ  ΔΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...