Home / HEADER-NEWS / Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας στη Βουλή

Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας στη Βουλή

Δημοσιεύτηκε: 6:24 μμ Φεβρουάριος 15th, 2019  


 

Απάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Α. Δημοσχάκη και του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Δ. Κυριαζίδη με θέμα: «Μεταφορά θέσης μέλους ΔΕΠ από την Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο νεοσύστατο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής»

 

Απάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Α. Δημοσχάκη και του Βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κ. Δ. Κυριαζίδη με θέμα: «Λειτουργία σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σαμοθράκη»

Απάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Δ.Κρεμαστινού  με θέμα: «Αναιτιολόγητος αποκλεισμός Καθηγητών από τη διεκδίκηση θέσεων διευθυντών εργαστηρίων και κλινικών»

Απάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γιάννη Δελή σχετικά με τη «μεταφορά μαθητών των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων»

Απάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Ιλχάν Αχμέτ με θέμα: «Ωρολόγιο πρόγραμμα των Μουσουλμανικών ιεροσπουδαστηρίων Θράκης»


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...