Τελευταία Νέα

Τρίτη, 12/11/2019, 02:55


Home / Featured / Τροπολογία για το διορισμό επιτυχόντων εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2008 με δικαστικές αποφάσεις

Τροπολογία για το διορισμό επιτυχόντων εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2008 με δικαστικές αποφάσεις

Δημοσιεύτηκε: 1:53 μμ Ιανουάριος 17th, 2019  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Κατατέθηκε σήμερα η τροπολογία για την οποία είχε γράψει το xenesglosses.eu και με την οποία διορίζονται μετά την έκδοση σχετικής Υπουργικής Απόφασης εκπαιδευτικοί που ήταν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2008 και έχουν αμετάκλητη δικαστική απόφαση διοικητικού δικαστηρίου με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση ακυρώσεως κατά της παράλειψης του διορισμού τους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόταση προσθήκης διατάξεων στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για τη θωράκιση των σχολικών μονάδων και τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας τους


 

2 Σχόλια

  1. Μπράβο! Διορίζονται χαμηλόβαθμοι του διαγωνισμού επειδή είχαν τα χρήματα να κινηθούν δικαστικά και να πληρώνουν δικηγόρους αντί το κράτος να διορίσει με βάση τη σειρά κατάταξης και να αποκαταστησει την αδικία! Τρομερή δικαιοσύνη!

    • Καταρχάς, οι χαμηλόβαθμοι μεταξύ των διορισθέντων είναι ελάχιστοι & το είδατε από τις βαθμολογίες τους, όταν δημοσιοποιήθηκαν!
      Κατά δεύτερο, κανένας δεν είχε τα χρήματα για να κινηθεί δικαστικά, γιατί δεν του περίσσευαν, αφού ούτε ως αναπληρωτές δούλευαν οι πιο πολλοί εξ αυτών, τα βρήκαν, όμως, γιατί δεν γινόταν ν’ αφήνουν κι άλλο τα πράγματα να κυλούν έτσι και να βλέπουν κάποιους άλλους να κανονίζουν τις τύχες τους!
      Μακάρι κι άλλοι εκπαιδευτικοί, επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ, να είχαν πράξει το ίδιο και να μην είχαν δείξει αδιαφορία, ούτε να περίμεναν από τους συγκεκριμένους 400+ να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και μετά να καρπωθούν κι εκείνοι τον διορισμό!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας για τη διδασκαλία Πολωνικής Γλώσσας στο ΑΠΘ

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας για τη διδασκαλία Πολωνικής Γλώσσας στο ΑΠΘ Σύμφωνο Συνεργασίας ...