Home / HEADER-NEWS / Τώρα κλιμακώνουμε τον αγώνα για την απόσυρση της «τροπολογίας των απολύσεων»!

Τώρα κλιμακώνουμε τον αγώνα για την απόσυρση της «τροπολογίας των απολύσεων»!

Δημοσιεύτηκε: 6:46 μμ Ιανουάριος 15th, 2019  


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»                                                                                  N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης  Μουταλάσκη 64 – 14234 Ν. Ιωνία                    6906059765                                                                     mail :segseferis@gmail.com    gseferis.edu@gmail.com                site : www. syllogos-seferis.gr Αρ.πρωτ. 134                                                    Ν. Ιωνία   15 /1/2019                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Προς : τα μέλη μας, τον τύπο,  τη ΔΟΕ 

 Συνεχίζουμε πιο μαχητικά, πιο αποφασιστικά!

  • ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ  την Πέμπτη 17 Γενάρη στην 24ωρη απεργία, στην συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή!!
  • ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου και 5.00 μ.μ στη Γενική Συνέλευση στο 1ο Δ.Σχ. Ηρακλείου.
  • Το Δ.Σ. το πρωί (16/1) θα προχωρήσει σε ενημερώσεις με περιοδείες στα σχολεία.

Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων να συνεδριάσουν για να ενισχυθεί το απεργιακό κλίμα και η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και στην απεργιακή συγκέντρωση.

Τώρα κλιμακώνουμε τον αγώνα για την απόσυρση της «τροπολογίας των απολύσεων»!

Δίνουμε συνέχεια στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 11 και στις 14 Γενάρη, στην Αθήνα στο Σύνταγμα, και σε πολλές ακόμα πόλεις όλης της Ελλάδας. Δίνουμε αποφασιστικό μήνυμα συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα για την απόσυρση της τροπολογίας των «απολύσεων», για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της μονιμοποίησης όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών εκπαιδευτικών, για την πραγματοποίηση 30 χιλιάδων μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών.

Δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο, η κυβερνητική βία και καταστολή! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να βγάλει μέχρι τέλους τη «βρώμικη δουλειά» για την οποία «επιλέχθηκε» και για αυτό χρησιμοποιεί κάθε μέσο.

Απέναντι στην κοροϊδία για “διορισμούς σε βάθος τριετίας και κριτήρια” απαντάμε:

  • Πάρτε πίσω τώρα το σχέδιο νόμου λαιμητόμο!
  • Δε διαπραγματευόμαστε τη δουλειά ούτε ενός αναπληρωτή, δεν παζαρεύουμε ούτε μια ώρα δουλειάς κανενός συναδέλφου!
  • Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών συναδέλφων που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση. Κανένας απολυμένος!
  • Τουλάχιστον 30.000 άμεσοι μόνιμοι διορισμοί για να καλυφθούν οι στοιχειώδεις ανάγκες των σχολείων. Μόνο έτσι μπορεί να ανοίξει και ο δρόμος στους νεότερους συναδέλφους!
  • Κατάργηση του νόμου ν. 3848 και όλου του αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου, που οδηγεί σε λογική προσόντων για τους διορισμούς. Το πτυχίο να είναι το μοναδικό εφόδιο για την εργασία.\

Δυναμώνουμε τον αγώνα για τη μόρφωση των παιδιών μας για το σχολείο που θα καλύπτει τις ανάγκες μας.  Κανένας συμβιβασμός με την αντιλαϊκή πολιτική, τα μνημόνια διαρκείας και το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας για τα κέρδη των λίγων. Τη ζωή και τα δικαιώματα μας δεν τα παζαρεύουμε.

 

Συμμετέχουμε ακόμα πιο μαζικά στη  νέα 24ωρη απεργία την Πέμπτη 17 Γενάρη

και στις απεργιακές συγκεντρώσεις των σωματείων ώστε το σχέδιο λαιμητόμος να αποσυρθεί, να μη ψηφιστεί, να πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Συμμετέχουμε στη Γενική μας Συνέλευση.

Έχουμε τη δύναμη να τους εμποδίσουμε! Να ανατρέψουμε τα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ                                                 ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...