Home / HEADER-NEWS / Σχετικά με τις κινητοποιήσεις ενάντια στο σύστημα διορισμών

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις ενάντια στο σύστημα διορισμών

Δημοσιεύτηκε: 8:20 μμ Ιανουάριος 8th, 2019  


Αθήνα, 8/01/19

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις ενάντια στο σύστημα διορισμών

Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. στο πλαίσιο των δράσεων που αποφάσισε ενάντια στο σύστημα διορισμών, το οποίο ανακοίνωσε πρόσφατα ο Υπουργός Παιδείας (πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ 04/01/2019) και μετά τη σημερινή συνεδρίασή του (8/1/19) ενημερώνει τις ΕΛΜΕ για τα παρακάτω:

  • Την Παρασκευή 11/1/2019 θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια στη 1 μ.μ., συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό από κοινού με την Δ.Ο.Ε. Επανεκτίμηση της κατάστασης από το ΔΣ της ΟΛΜΕ μετά την κινητοποίηση.
  • Την ίδια μέρα πραγματοποιείται 24ωρη Απεργία με την προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας από την ΟΛΜΕ και αντίστοιχες 3ωρες στάσεις από τις ΕΛΜΕ της χώρας. Διευκρινίζουμε ότι η 3ωρη στάση της ΟΛΜΕ προκηρύσσεται για τον πρωϊνό κύκλο από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00 και για τον απογευματινό κύκλο και τα εσπερινά σχολεία τις 3 πρώτες ώρες του προγράμματος.
  • Πραγματοποιούνται ΓΣ αυτή την εβδομάδα και την επόμενη με θέματα: το σύστημα διορισμών, το νέο ΓΕΛ, το ωράριο, τη μείωση του αριθμού των μαθητών, τα οικονομικά – συνταξιοδοτικά, κ.λπ.

Για να δείτε το αρχείο σε pdf ..


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...