Home / HEADER-NEWS / Οι πρόεδροι ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για τις δηλώσεις Μπαξεβανάκη «κάνει μικροπολιτική λαϊκίζοντας»

Οι πρόεδροι ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για τις δηλώσεις Μπαξεβανάκη «κάνει μικροπολιτική λαϊκίζοντας»

Δημοσιεύτηκε: 3:33 μμ Ιανουάριος 10th, 2019  


Πρόεδροι  ΟΛΜΕ – ΔΟΕ: Δυστυχώς ο κύριος Μπαξεβανάκης με τα λεγόμενά του απαξιώνει το συνδικαλιστικό κίνημα που και ο ίδιος κάποτε υπηρετούσε, κάνοντας μικροπολιτική λαϊκίζοντας και ρίχνοντας λάσπη. 

Οι πρόεδροι των δύο Ομοσπονδιών Νικηφόρος Κωνσταντίνου και Θανάσης Κικινής , απαντώντας στον κ. Μπαξεβανάκη δήλωσαν

Ο κύριος Μπαξεβανάκης όφειλε να γνωρίζει  ότι οι πρόεδροι της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. όταν τοποθετούνται δημόσια, δεν εκφράζουν προσωπικές απόψεις αλλά μεταφέρουν τις δημοκρατικά ψηφισμένες θέσεις των ομοσπονδιών τους

Όφειλε να το γνωρίζει γιατί  και ο ίδιος υπήρξε κάποτε πρόεδρος Ε.Λ.Μ.Ε. και αυτό θα έπρεπε, τότε, κι εκείνος να έπραττε. Ελπίζουμε να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια …

Όσο για τις σοβαρές αμφιβολίες για τη μη πραγματοποίηση διορισμών πέρα των 4.500 χιλιάδων που έχουν κοστολογηθεί και εγγραφεί στον προϋπολογισμό του 2019, είναι αμφιβολίες που έχουν εκφραστεί επίσημα με πλειοψηφικές αποφάσεις των ομοσπονδιών και εδράζονται στις, κατά καιρούς, εξαγγελίες χιλιάδων διορισμών από τους εκάστοτε Υπουργούς Παιδείας.

Δυστυχώς ο κύριος Μπαξεβανάκης με τα λεγόμενά του απαξιώνει το συνδικαλιστικό κίνημα που και ο ίδιος κάποτε υπηρετούσε, κάνοντας μικροπολιτική λαϊκίζοντας και ρίχνοντας λάσπη.

Κρίμα…


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...