Home / Featured / Σε ποιες περιοχές οι μαθητές δεν θα έχουν αύριο σχολείο ή θα πάνε πιο αργά 16/1 (Συνεχής ενημέρωση)

Σε ποιες περιοχές οι μαθητές δεν θα έχουν αύριο σχολείο ή θα πάνε πιο αργά 16/1 (Συνεχής ενημέρωση)

Δημοσιεύτηκε: 7:36 μμ Ιανουάριος 15th, 2019  


Η κακοκαιρία και ιδίως οι χαμηλές θερμοκρασίες κρατούν ακόμα κάποια σχολεία κλειστά. Σε άλλες περιπτώσεις και λόγω του παγετού μετατίθεται η έναρξη των μαθημάτων. Εξαίρεση αποτελεί ο Δήμος Βοίου όπου τα σχολεία ναι με θα είναι κλειστά αλλά η αιτία δεν είναι ο καιρός αλλά η Εξόδιος ακολουθία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου.

Πιο αναλυτικά:

Βόιο κλειστά λόγω Εξόδιου ακολουθίας  Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου

Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι :

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστά καθώς θα τελεστεί η Εξόδιος ακολουθία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καστοριά έναρξη 9.15

Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, που λειτουργούν στο Δήμο Καστοριάς, αύριο Τετάρτη 16/01/2019 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15 π.μ.,  λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δεσκάτη έναρξη 9.00

Αύριο Τετάρτη 16/01/2019 τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Δεσκάτης θα ξεκινήσουν στις 09:00 π.μ..

Γρεβενά κλειστά σχολεία

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Πηγή: www.kozan.gr

Φλώρινα έναρξη 9.00

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. πηγή: www.kozan.gr

Φάρσαλα κάποια σχολεία

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων αποφάσισε να διακοπούν τα μαθήματα των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Δ.Ε Ναρθακίου και της Τοπικής Κοινότητας Αχιλλείου Φαρσάλων την 15η και 16η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και Τετάρτη, αντίστοιχα, και η έναρξη των μαθημάτων την 17η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Πέμπτη, να γίνει στις 9 η ώρα το πρωϊ, λόγω παγετού-χαμηλών θερμοκρασιών και αδυναμίας μετακίνησης μαθητών των ως άνω περιοχών του Δήμου.

Κοζάνη πιο αργά έναρξη

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, η προσέλευση των μαθητών θα ξεκινήσει από τις 08.15 ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 09.00. Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.00-9.15

Δήμος Εορδαίας μια ώρα πιο αργά

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  για αύριο  Τετάρτη  16 Ιανουαρίου  2019, κατά  μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω  των υφισταμένων      αντίξοων   καιρικών συνθηκών .

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...