Home / Featured / Κλειστά σχολεία και στις 15/1 λόγω κακοκαιρίας. Που θα λειτουργήσουν πιο αργά (Συνεχής ενημέρωση)

Κλειστά σχολεία και στις 15/1 λόγω κακοκαιρίας. Που θα λειτουργήσουν πιο αργά (Συνεχής ενημέρωση)

Δημοσιεύτηκε: 4:52 μμ Ιανουάριος 14th, 2019  


Η κακοκαιρία και ιδίως οι χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν να κρατούν κλειστά σχολεία ιδίως στα Βόρεια της χώρας. Ήδη έχουν βγει σχετικές ανακοινώσεις τόσο για τη μη λειτουργία των σχολείων όσο και για την έναρξή τους λίγο πιο αργά.   Πιο αναλυτικά:

Γρεβενά κλειστά στις 15/1

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Πηγή: kozani.tv

Κοζάνη έναρξη 9.15

Σύσκεψη με τους φορείς της εκπαίδευσης σχετικά με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων είχε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας Κ. Κωνσταντόπουλος, ο Δ/ντης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης Ι.Γκαμπούρας, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης Β. Βόντσα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Α. Πουτακίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γ. Γρηγοριάδης και τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Κοζάνης.
Τις τελευταίες μέρες και ειδικότερα σήμερα κατά απόλυτη προτεραιότητα συνεργεία του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα εργάζονται στη διασφάλιση της πρόσβασης σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν από αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου με ώρα προσέλευσης 09.15 και έναρξη μαθημάτων στις 10.00.
Σε περίπτωση νέων χιονοπτώσεων η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί έως το βράδυ.
Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με την τελική απόφαση για τη λειτουργία των σχολείων.

Δεσκάτη κλειστά 15/1

Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Δεσκάτης την Τρίτη 15/01/2019  λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Φλώρινα κλειστά 15/1

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην περιοχή.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Μετεώρων 09.15 έναρξη

Ανακοινώνεται ότι, αύριο Τρίτη 15/01, θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων. Η έναρξη των μαθημάτων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα γίνει μία ώρα αργότερα, στις 09:15, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Δήμος Ζαγοράς έναρξη μια ώρα αργότερα

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, όλα τα σχολεία (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργήσουν κατά μία ώρα αργότερα 

Kιλκίς μία ώρα αργότερα

Με απόφαση Δημάρχου Κιλκίς όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς θα ανοίξουν και αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου, μία ώρα αργότερα από το προκαθορισμένο ωράριο λειτουργίας τους, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον παγετό και πιθανή χιονόπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των σχολείων, μετά τις γιορτές του δωδεκαημέρου, κύλησε σε ρυθμούς κανονικότητας χωρίς να παρατηρηθούν προβλήματα ως προς την πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού στον προαύλειο σχολικό χώρο αλλά και ως προς τα συστήματα θέρμανσης και υδροδότησης των σχολικών μονάδων. Για τον αποχιονισμό των ογδόντα έξι σε σύνολο σχολείων του Δήμου εργάστηκαν όλο το Σαββατοκύριακο τεχνικά συνεργεία. Τα έργα αποχιονισμού συνεχίζονται σε όλους τους δρόμους της πόλης του Κιλκίς και των οικισμών του Δήμου.

Περιοχή Φαρσάλων

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων αποφάσισε να διακοπούν τα μαθήματα των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Δ.Ε Ναρθακίου και της Τοπικής Κοινότητας Αχιλλείου Φαρσάλων την 15η και 16η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και Τετάρτη, αντίστοιχα, και η έναρξη των μαθημάτων την 17η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Πέμπτη, να γίνει στις 9 η ώρα το πρωϊ, λόγω παγετού-χαμηλών θερμοκρασιών και αδυναμίας μετακίνησης μαθητών των ως άνω περιοχών του Δήμου.

Δήμος Ελασσόνας μια ώρα αργότερα

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας αποφάσισε να ξεκινήσουν τα σχολεία του Δήμου μια ώρα αργότερα για τις 15/1.

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...