Home / HEADER-NEWS / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  Για το άγριο χτύπημα της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατά των διαδηλωτών εκπαιδευτικών!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  Για το άγριο χτύπημα της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατά των διαδηλωτών εκπαιδευτικών!

Δημοσιεύτηκε: 10:09 πμ Ιανουάριος 12th, 2019  


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»                                                                                         N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης  Μουταλάσκη 64 – 14234 Ν. Ιωνία                    6906059765                                                                     mail :segseferis@gmail.com    gseferis.edu@gmail.com                site : www. syllogos-seferis.gr Αρ.πρωτ.  131                                                   Ν. Ιωνία    11/1/2019                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Προς : τα μέλη μας, τον τύπο,  τη ΔΟΕ 

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  Για το άγριο χτύπημα της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατά των διαδηλωτών εκπαιδευτικών! Παράσταση διαμαρτυρίας 12/1 ώρα 12:00 υπ. Προστασίας του πολίτη  –  24ωρη απεργία  Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ « Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ » καταδικάζει την άγρια καταστολή τη βροχή χημικών και κροτίδων στους διαδηλωτές από τα ΜΑΤ στην μαζική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών την Παρασκευή 11/1 το μεσημέρι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι της συναδέλφισσας και μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ και στελέχους του Π.Α.ΜΕ. Δριμάλα Θεοδώρας, του εκπαιδευτικού και βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και του φοιτητή Γιάννη Έρη από το ΔΣ του συλλόγου Ιστορικού Αρχαιολογικού.

Αυτή η ενέργεια καταγράφεται ως μια ακόμα πράξη αυταρχισμού και βαρβαρότητας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να περάσει την αντιλαϊκή της πολιτική.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΓΕΝΑΡΗ 12:00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ  ( Π. Κανελλοπούλου 4  στάση  μετρό  Κατεχάκη )

Το Δ.Σ. χαιρετίζει τη μαζική και δυναμική συγκέντρωση εκπαιδευτικών και φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο για τους διορισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που επιδιώκει να στείλει χιλιάδες εκπαιδευτικούς στην ανεργία, να τσακίσει το δικαίωμα τους στην μόνιμη και σταθερή εργασία.

Η κινητοποίηση ήταν η καλύτερη απάντηση σε μια ανάλγητη κυβερνητική πολιτική που θέλει να ρίξει τις ζωές χιλιάδων συναδέλφων στον Καιάδα, να τους βάλει στην αρένα τους αλληλοφαγωμού αντί να υλοποιήσει το αίτημα για την μονιμοποίηση 30.000 συναδέλφων για την ικανοποίηση όλων των αναγκών της εκπαίδευσης.

Παρά τη βαρβαρότητα της κυβερνητικής καταστολής οι συγκεντρωμένοι έδωσαν αποφασιστικό παρόν και  παρέμειναν στο χώρο της συγκέντρωσης με τα πανό τους και τα συνθήματά τους.

Αν νομίζει αυτή η κυβέρνηση ότι θα ξεμπερδέψει με την τρομοκρατία, τον εμπαιγμό και την εκλογική εξαπάτηση από την μάχη αυτή χιλιάδων συναδέλφων για το δικαίωμα στην ζωή και στην αξιοπρεπή εργασία είναι βαθιά γελασμένη.

Οι απολύσεις δεν θα περάσουν! Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!

Συνεχίζουμε τον αγώνα, για την απόσυρση του νομοσχεδίου! Οργανώνουμε την πάλη,

 ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΓΕΝΑΡΗ!

ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΣΤΙΣ  15:00!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ                                              ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...