Home / Featured / Ο καιρός κρατά κλειστά σχολεία. Δείτε που θα είναι κλειστά τα σχολεία 14/1

Ο καιρός κρατά κλειστά σχολεία. Δείτε που θα είναι κλειστά τα σχολεία 14/1

Δημοσιεύτηκε: 7:46 πμ Ιανουάριος 14th, 2019  


Εκτός από την απεργία ΔΟΕ / ΟΛΜΕ / ΠΟΣΕΕΠΕΑ και των καθηγητών/δασκάλων, ο καιρός κλείνει τα σχολεία σε πολλές περιοχές:

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας συνεχίζει να κρατά κλειστά σχολεία σε διάφορες περιοχές της χώρας.

  • Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών.
  • Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην περιοχή.
  • Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Δευτέρα 14.1.2019 μία ώρα αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

  • Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα ήθελε να ενημερώσει τους μαθητές, τους γονείς και τον εκπαιδευτικό κόσμο για την λειτουργία των σχολικών μονάδων την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019.

Συγκεκριμένα:

  • Στον Δήμο Αλμωπίας θα λειτουργήσουν μόνο οι παιδικοί σταθμοί.

Όλα τα υπόλοιπα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 14/01.

  • Στους Δήμους Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν κανονικά την Δευτέρα 14/01.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

  • Αναδημοσίευση από www.kozan.gr: Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου Δημητρίου Λαμπρόπουλου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Με απόφαση του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου δεν θα λειτουργήσουν στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί Τρανοβάλτου και Λιβαδερού.
  •  Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.
  • Αναδημοσίευση από www.kozani.tv: Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Τα σχολεία στο Δήμο Δεσκάτης θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 14/01/2019 λόγω ολικού παγετού.
  • Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, θα λειτουργήσει κανονικά. Γραφείο ΤύπουΔημάρχου Γρεβενών
  • Τα σχολεία στο Δήμο Δεσκάτης θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 14/01/2019 λόγω ολικού παγετού. ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
  • Καστοριά – Λόγω του  συνεχιζόμενου παγετού,της  επικινδυνότητας πρόσβασης στις σχολικές μονάδες  και επανεκτίμησης της εν γένει  κατάστασης ανακοινώνεται πως οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στο Δήμο Καστοριάς, αύριο Δευτέρα 14/01/2019, τελικά θα  παραμείνουν κλειστές.
  • Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου τα μαθήματα στα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου, την Δευτέρα 14-01-2019 ,θα ξεκινήσουν στις 09:30.
  • Δήμος Κιλκίς Τα σχολεία της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς τη Δευτέρα 14-01-2019  θα είναι ανοιχτά για τους μαθητές στις 09:00 π.μ. Οδηγίες για τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων: Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες, Προϊστάμενοι/νες των σχολικών μονάδων ΠΕ Κιλκίς να μεριμνήσουν για τα κάτωθι: Όλοι οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι στο σχολείο την κανονική ώρα έναρξης των μαθημάτων έως και τη λήξη τους. Να φροντίσουν για την ασφαλή υποδοχή και αποχώρηση των μαθητών με τη λήξη των μαθημάτων ή νωρίτερα αν υπάρχει λόγος μετά από επικοινωνία με τους γονείς. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει μια ώρα αργότερα στις 09:00. Όποιος μαθητής έρθει νωρίτερα θα τον υποδέχεται ο εκπαιδευτικός του τμήματος. Να ληφθούν αυξημένα μέτρα επιτήρησης. Όλοι οι εκπαιδευτικοί θα εφημερεύουν. Ο κάθε εκπαιδευτικός  θα έχει την ευθύνη της τάξης του και σε περίπτωση απεργίας ή απουσίας οι Δ/ντές θα μεριμνήσουν για την ανάθεση του τμήματος σε άλλο εκπαιδευτικό. Να μη γίνονται μετακινήσεις στις αυλές των σχολείων χωρίς λόγο. Για τυχόν άλλα προβλήματα να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Π.Ε. για τη συνεργασία και διευθέτηση τους.
  • Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του, θα είναι ΑΝΟΙΚΤΑ τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019. Επίσης ανοικτοί θα είναι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς και τα ΚΔΑΠ. Aνακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα 14/01/2019, θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, εκτός από το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Ασπροκκλησιάς και της Παναγίας. Η έναρξη των μαθημάτων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα γίνει μία ώρα αργότερα, στις 09:15, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...