Home / HEADER-NEWS / Οριστικοί Κατάλογοι για την Εκπαίδευση 300 Νέων Επιμορφωτών Β’ Επιπέδου Τ.Π.Ε.

Οριστικοί Κατάλογοι για την Εκπαίδευση 300 Νέων Επιμορφωτών Β’ Επιπέδου Τ.Π.Ε.

Δημοσιεύτηκε: 7:59 μμ Δεκέμβριος 20th, 2018  


Γνωστοποιείται ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των 300 νέων επιμορφωτών (Π647/4-6-2018 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Εκπαίδευση Επιμορφωτών Β΄ Επιπέδου ΤΠΕ) της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β΄ Επιπέδου ΤΠΕ)», η οποία διενεργήθηκε από την προς τούτο ορισθείσα Επιτροπή Αξιολόγησης. Οι οριστικοί κατάλογοι επιτυχόντων – επιλαχόντων, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικές με τη διαδικασία επιλογής και την εκπαίδευση των επιμορφωτών (κατάλογος των υποψηφίων που αποκλείστηκαν λόγω μη πλήρωσης των ελάχιστων προϋποθέσεων συμμετοχής, οι αποφάσεις της Επιτροπής επί των ενστάσεων που υποβλήθηκαν κ.α.) διατίθενται στους υποψηφίους εδώ, με χρήση των κωδικών που χρησιμοποιήθηκαν για την υποβολή των αιτήσεων.

Η εκπαίδευση των 300 νέων επιμορφωτών Β’ επιπέδου ΤΠΕ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Η εκπαίδευση θα υλοποιηθεί από ένωση 9 Πανεπιστημιακών Κέντρων Επιμόρφωσης (ΠΑΚΕ), τα οποία είναι Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με επί κεφαλής το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Θα ακολουθηθεί το μεικτό μοντέλο επιμόρφωσης, που περιλαμβάνει σύγχρονες εξ αποστάσεως επιμορφωτικές συνεδρίες με χρήση ειδικής πλατφόρμας, ασύγχρονες δράσεις και μικρό αριθμό διά ζώσης επιμορφωτικών συνεδριών που θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις των ΠΑΚΕ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ενημερωθούν από το αναλυτικό μήνυμα που θα λάβουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους (στη διεύθυνση email που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους στο Πληροφοριακό Σύστημα του Έργου).


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...