Home / Featured / Ελπίδες για πρόσληψη στην Ενισχυτική αν είστε σε καλή θέση ως επιλαχόντες

Ελπίδες για πρόσληψη στην Ενισχυτική αν είστε σε καλή θέση ως επιλαχόντες

Δημοσιεύτηκε: 9:23 πμ Δεκέμβριος 8th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Ανακοινώθηκαν χθες από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης οι πίνακες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που κατέθεσαν αιτήσεις για την Ενισχυτική Διδασκαλία. Αυτοί οι εκπαιδευτικοί που είναι επιλαχόντες σε καλή θέση δεν πρέπει να απογοητεύονται καθώς υπάρχουν ελπίδες για πρόσληψη αν κάποιος από τους εκπαιδευτικούς που είναι σε θέση για πρόσληψη δεν αναλάβει υπηρεσία ή παραιτηθεί. Όπως αναφέρεται στην ΥΑ για την Ενισχυτική:

1.Σε περίπτωση παραίτησης διδάσκοντος της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, το κενό καλύπτεται με πρόσληψη του επόμενου υποψηφίου που δεν έχει προσληφθεί από τον πίνακα κατάταξης Ενισχυτικής Διδασκαλίας της οικείας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με δεδομένο το γεγονός ότι θα γίνουν και άλλες προσλήψεις αναπληρωτών πιθανόν και πριν τα Χριστούγεννα ενώ παραδοσιακά και τον Ιανουάριο γίνονται προσλήψεις σε Γενική Εκπαίδευση, ΤΥ κλπ είναι πιθανόν κάποιος από τους προσληφθέντες στην Ενισχυτική σε καλή σειρά να προσληφθεί και εφόσον το επιθυμεί να παραιτηθεί από τη θέση στην Ενισχυτική. Τονίζουμε ότι όσοι προσλαμβάνονται στην Ενισχυτική παραμένουν διαθέσιμοι για πρόσληψη στη Γενική Εκπαίδευση εφόσον δεν έχουν απενεργοποιήσει την αίτησή τους.

Άλλη μια δυνατότητα για πρόσληψη επιλαχόντων υπάρχει σε  περίπτωση που ο/η διδάσκων/ουσα απουσιάσει με δικαιολογημένη μακροχρόνια άδεια (αναρρωτική, κύησης, λοχείας κ.λπ.), για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος και προς όφελος των μαθητών, το κενό καλύπτεται για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα, με πρόσληψη αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου ή ωρομισθίου
του οποίου η σύμβαση λύεται με την επάνοδο στα διδακτικά καθήκοντα του/της διδάσκοντα/ουσας που απουσίαζε. Η επιλογή γίνεται σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης που έχει καταρτίσει η οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την Ενισχυτική Διδασκαλία.

ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ

Δείτε αν σας προσέλαβαν στην Ενισχυτική Διδασκαλία


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...