Home / Featured / Δύο μόρια το παιδί για το διορισμό. Μόρια τελικά και όχι ποσόστωση για τις Ειδικές Κατηγορίες

Δύο μόρια το παιδί για το διορισμό. Μόρια τελικά και όχι ποσόστωση για τις Ειδικές Κατηγορίες

Δημοσιεύτηκε: 5:12 μμ Δεκέμβριος 24th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Τελικά το Υπουργείο Παιδείας επέλεξε τη μοριοδότηση και όχι την ποσόστωση για τις ειδικές κατηγορίες, ενώ πρωτότυπο για διαγωνισμό μόνιμων θέσεων είναι το γεγονός ότι μοριοδοτείται το κάθε παιδί με 2 μόρια.

Έτσι αν κάποιος έχει 1 παιδί θα λάβει δυο μόρια,

αν έχει 2 θα λάβει 4 μόρια.

Τρίτεκνοι θα λάβουν 6 μόρια ενώ

πολύτεκνοι με 4 παιδιά 8 μόρια.

Γ. Κοινωνικά κριτήρια:

  • Αριθμός τέκνων: δύο (2) μονάδες για κάθε τέκνο.
  • Μόνιμη αναπηρία 67% και άνω του υποψηφίου ή του/της συζύγου ή τέκνου: είκοσι (20) μονάδες.

 

5 Σχόλια

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

    Μακάρι να να επιρκατήσει το νέο σύστημα διορισμών!Συγχαρητήρια στη κυβέρνηση!!!

  2. Καταφορα αδικο το συστημα μοριοδοτησησ τεκνων.Δηλαδη καποια που περιφεροταν στα δυσπροσιτα να αποκτησει προυπηρεσια και αποφασισε να κανει παιδι θα παρει 2 μορια γιατι ενα παιδι ισοβαθμει με 2 μηνες προυπηρεσια!Γιατι να υπολογισουμε τους μηνες εξωσωματικων και δυσκολης κυησης που εχασε;Γιατι να υπολογισουμε το γεγονος οτι οι δομες του κοινωνικου κρατους δεν επαρκουσαν να της κρατησουν το παιδι να εργαστει;το κοινωνικο κρατος ευνοει αυτους που δουλευουν μαυρα και παιρνουν κεα!αυτοι που κανουν παιδια για να τα διδαξουν οι ατεκνοι ειναι υπεροπτες που θελουν παιδια για μα νιωσουν ολοκληρωμενοι,σωστα;

    • Τι σχέση έχει η τεκνοποίηση με την εργασία που θα κάνεις. Δασκάλα ή καθηγήτρια θα είσαι. Το παιδί ποσο παραπάνω καλή θα σε κάνει σε αυτή τη δουλειά; Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό το παράλογο. Ναι να παίρνει επίδομα το κάθε παιδί αλλά γιατί να αποτελεί προϋπόθεση για διορισμό; Δηλαδή σε ποια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα μας ρωτάνε πόσα παιδιά έχουμε; Αν θέλω λογιστή ή δικηγόρο ή γιατρό καλό, θα τον ρωτήσω πόσα παιδιά έχει για να αποφασίσω;
      Η κάθε δουλειά θέλει και τα ανάλογα προσόντα. Τα παιδιά δεν αποτελούν προσόν για τη διδασκαλία σε σχολείο. Φτάνει πια αυτή η εκμετάλλευση των παιδιών προς την κατάληψη μιας θέσης στο δημόσιο. Ελάτε στον ιδιωτικό τομέα αν δε σας αρέσει.

      • Αν δεν υπήρχαν παιδιά καημένε δεν θα είχες δουλειά. Δεν θα χρειάζονταν δασκάλους ή καθηγητές. Η εργασία με την ζωή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη.

        • Εκπαιδευτικός

          Σιγά το επιχείρημα! Λες και παιδιά κάνουν μόνο οι εκπαιδευτικοί! Τέρμα τα ψέματα, όποιος θέλει να εργαστεί να αποκτήσει προσόντα και να αφήσει έξω τα παιδιά που έχει ή δεν έχει. Μπράβο στο υπουργείο!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...