Home / Featured / Ανάρτηση υλικού στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ για τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στο Γενικό Λύκειο

Ανάρτηση υλικού στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ για τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στο Γενικό Λύκειο

Δημοσιεύτηκε: 8:20 μμ Δεκέμβριος 17th, 2018  


Με έγγραφό του Υπ. Παιδείας ενημερώνει πως λαμβάνοντας υπόψη το με αρ. πρωτ. 13059/05-12-2018 έγγραφο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής που αφορά στην ανάρτηση υλικού στην ιστοσελίδα του για τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στο Γενικό Λύκειο σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Ο Φάκελος Υλικού «Αγγλικά Γενικού Λυκείου 2» έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π., στο πεδίο «ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ» (http://iep.edu.gr/el/component/k2/599-fakelos-ylikouagglika-genlykeioy-b-c), προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τους/τις εκπαιδευτικούς για
τη διδασκαλία της Αγγλικής στις Β΄ και Γ΄ τάξεις ΓΕΛ μέχρι την ολοκλήρωση της εκτύπωσής του και την αποστολή του σε έντυπη μορφή στα σχολεία.

Επίσης, όσον αφορά στον Φάκελο Υλικού «Αγγλικά Γενικού Λυκείου 1» έχει αναρτηθεί μέρος του «Οδηγού Εκπαιδευτικού» στην αντίστοιχη ιστοθέση (http://iep.edu.gr/el/component/k2/516-fakelos-ylikou-agglika-gen-lykeioy-a), ο οποίος συμπληρώνεται σταδιακά.

Με την ίδια διαδικασία θα αναρτηθεί στη συνέχεια και ο «Οδηγός Εκπαιδευτικού» για τον Φάκελο Υλικού «Αγγλικά Γενικού Λυκείου 2».

Οι διδάσκοντες/ουσες να ενημερωθούν ενυπόγραφα.

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...