Home / Featured / Σεμινάριο 400 ωρών «Σχολική Ψυχολογία»

Σεμινάριο 400 ωρών «Σχολική Ψυχολογία»

Δημοσιεύτηκε: 7:25 μμ Νοέμβριος 18th, 2018  


Σχολική Ψυχολογία

Το Κ.Δ.Β.Μ.2 Ευρωπρόοδος και η Unicert, Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ.,  αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες της αγοράς για παροχή ποιοτικών σεμιναρίων που θα προσδίδουν στους καταρτισμένους απτά και ουσιαστικά οφέλη υλοποιεί με τη σφραγίδα ποιότητας του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Συστημάτων Ηλεκτρονικής Μάθησης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής, νέα σεμινάρια διάρκειας 400 ωρών (4 μήνες).

Τίτλος σεμιναρίου: Σχολική Ψυχολογία

Διάρκεια Σεμιναρίου: 400 ώρες

Σκοπός του προγράμματος: Η απόκτηση βασικών γνώσεων των αρχών της Σχολικής Ψυχολογίας. Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν πλήρη και έγκυρη ενημέρωση για τις ψυχολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που πραγματοποιούνται στη σχολική κοινότητα και θα καταρτιστούν στον εντοπισμό, το χειρισμό και την αντιμετώπιση ψυχοκοινωνικών προβλημάτων παιδιών, εφήβων αλλά και ενηλίκων. Τέλος, θα παρουσιαστούν και αναλυθούν στρατηγικές και τεχνικές για τη διαχείριση κρίσεων και προβληματικών καταστάσεων στην οικογένεια και το σχολείο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σε εκπαιδευτικούς που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε Κέντρα Διά Βίου Μάθησης και Δομές Δομές Διά Βίου Μάθησης.
  • Σε εκπαιδευτές Ενηλίκων.
  • Σε εκπαιδευτικούς και στελέχη εκπαίδευσης που ασχολούνται με την σχολική εκπαίδευση μεταναστών, προσφύγων, ρομά, μουσουλμάνων και άλλων ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
  • Σε συμβούλους σταδιοδρομίας.
  • Σε γονείς.
  • Σε ειδικούς παιδαγωγούς.
  • Σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
  • Σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ειδικοτήτων που δύνανται να διδάξουν σε Δομές Διά Βίου Μάθησης.
  • Σε Κοινωνιολόγους, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς λειτουργούς και σε άλλους επιστήμονες διαφόρων κατευθύνσεων και ειδικοτήτων.
  • Σε όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο της τυπικής εκπαίδευσης και της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ο καταρτισμένος λαμβάνει βεβαίωση συμμετοχής η οποία προσδίδει επιπλέον μόρια σε προκηρύξεις του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝ.Ε.ΔΙ.Β.Μ.), Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), Δ.Ι.Ε.Κ. κ.α.. Επιπροσθέτως, λαμβάνεται σοβαρά υπόψη για απασχόληση σε ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κ.Δ.Β.Μ. επιπέδου 2, Ι.Ε.Κ., Ιδιωτικά Σχολεία, Κολλέγια, Φροντιστήρια κ.λ.π.)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.europroodos.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210-3803883.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...