Home / Featured / Ρεκόρ προσλήψεων στη Β/θμια. Θα ξεπεράσουν οι προσλήψεις τις 9.000

Ρεκόρ προσλήψεων στη Β/θμια. Θα ξεπεράσουν οι προσλήψεις τις 9.000

Δημοσιεύτηκε: 9:49 πμ Νοέμβριος 30th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Το ένα μετά το άλλο σπάνε τα ρεκόρ φέτος στις προσλήψεις αναπληρωτών και στις δυο βαθμίδες εκπαίδευσης και στη Γενική και στην Ειδική Εκπαίδευση. Αυτή τη φορά το ρεκόρ προσλήψεων αφορά τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που μετά τις 1.330 χθεσινές προσλήψεις ανέβασε το συνολικό αριθμό προσλήψεων στις 8.547.

Με δεδομένο το γεγονός ότι έχουμε άλλους 7 μήνες μπροστά είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι προσλήψεις στη Β/θμια θα ξεπεράσουν τις 9000 χωρίς να υπολογίζονται οι προσλήψεις στην Ενισχυτική Διδασκαλία για τις οποίες οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες.

Φυσικά πολλά είναι ακόμα τα κενά σε πολλές ειδικότητες όπως στους Μουσικούς (μουσικών σχολείων αλλά και γενικής) σε τεχνικές ειδικότητες αλλά και σε ξενόγλωσσους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι φέτος εργάζονται ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που δεν είχαν εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια στη Γενική Εκπαίδευση αλλά απασχολούνταν σε προγράμματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας ειδικά σε πολυπληθείς ειδικότητες όπως φιλόλογοι, μαθηματικοί κλπ.

 


 

2 Σχόλια

  1. Κατά τα άλλα , συνεχίζεται η κατ΄ευφημισμόν η απρόσκοπτη λειτουργία των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, με τεράστιες ελλείψεις καθηγητών μουσικής ατομικών οργάνων π.χ πιάνου που είναι υποχρεωτικό όργανο στα σχολεία αυτά!

  2. Γονείς και μαθητές περιμένουν προσλήψεις αναπληρωτών μουσικών οργάνων, για να μην χαθούν άλλα μαθήματα στα Μουσικά σχολεία .

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...