Τελευταία Νέα

Δευτέρα, 21/10/2019, 18:40


Home / Featured / Ποιες προκηρύξεις τρέχουν για την πρόσληψη εκπαιδευτικών σε Δήμους

Ποιες προκηρύξεις τρέχουν για την πρόσληψη εκπαιδευτικών σε Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 3:02 μμ Νοέμβριος 18th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Προκηρύξεις για προσλήψεις προσωπικού τρέχουν αυτή την περίοδο σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα. Το xenesglosses.eu παρουσιάζει κάποιες προκηρύξεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τους αναγνώστες του.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη 2 Εκπαιδευτικών ΠΕ Ειδικής Αγωγής με διάρκεια σύμβασης μέχρι 31/7/2019. 

Το ΝΠΔΔ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ανακοίνωσε την πρόσληψη δυο νηπιαγωγών μερικής απασχόλησης. 

Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δημαίων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου στην ειδικότητα των ΠΕ Νηπιαγωγών για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, που εδρεύει στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.  Περισσότερα ΕΔΩ.

Ο Πρόεδρος του «Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού» ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει για την λειτουργία των καλλιτεχνικών –επιμορφωτικών τμημάτων του, εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη περίοδο 2018-2019 με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) μερικής απασχόλησης (με ωριαία αποζημίωση) χρονικής διάρκειας έως εννέα (9) μηνών. 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) ανακοινώνει την πρόσληψη εκπαιδευτικού – διδακτικού – καλλιτεχνικού προσωπικού για την λειτουργία των τμημάτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.) της επιχείρησης για το σχολικό έτος 2018-2019, στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (02) ατόμων ωρομίσθιων: Διδακτικό -Εκπαιδευτικό προσωπικό ΤΕ Μουσικών μη Ανωτάτων Ιδρυμάτων… Διδακτικό – Εκπαιδευτικό προσωπικό ΤΕ/ΔΕ Θεατρικών Σπουδών. 

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Συμπληρωματική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για ένταξη στον πίνακα και δήλωσης Μουσικών Σχολείων εμπειροτεχνών ιδιωτών μουσικών (ΕΜ16) για το σχολικό έτος 2019-2020

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Προκήρυξη για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Ε.Ε.Α του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Προκήρυξη για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ...