Home / HEADER-NEWS / Καταγγέλλουν λαθροχειρία σε βάρος των Παρεμβάσεων-Κινήσεων-Συσπειρώσεων

Καταγγέλλουν λαθροχειρία σε βάρος των Παρεμβάσεων-Κινήσεων-Συσπειρώσεων

Δημοσιεύτηκε: 3:45 μμ Νοέμβριος 7th, 2018  


Δήλωση των εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ-ΚΙΝΗΣΕΩΝ –ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ στο Δ.Σ. της ΔΟΕ  Άρτεμις Κλιάφα  – Δινοπούλου Βαγγελίτσα, αναπληρώτρια εκπ/κός 

Καταγγέλλουμε τη λαθροχειρία σε δύο εκλογικά τμήματα του Ηρακλείου Κρήτης σε βάρος των Παρεμβάσεων-Κινήσεων-Συσπειρώσεων

Απαιτούμε την άμεση διακοπή της διαδικασίας και την επανάληψη των εκλογών στα συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα

Στο 1ο και 3ο εκλογικό τμήμα του ν. Ηρακλείου διαπιστώθηκε η παντελής απουσία ψηφοδελτίων της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Παρέμβασης, των Παρεμβάσεων-Κινήσεων-Συσπειρώσεων. Στα συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα, 2 μόλις ώρες πριν τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας, οι συνάδελφοι κατήγγειλαν την απουσία των ψηφοδελτίων και κατέθεσαν ένσταση. Παρόλα αυτά κατά παράβαση κάθε τυπικής, νόμιμης και δημοκρατικής διαδικασίας οι πρόεδροι της εφορευτικής επιτροπής εμφάνισαν ψηφοδέλτια και επιχειρούν να συνεχιστεί η διαδικασία κανονικά, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εγγεγραμμένων συναδέλφων έχει ψηφίσει!

Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι δε θα επιτρέψουμε τη λαθροχειρία σε βάρος των Παρεμβάσεων! Η διαδικασία είναι παράνομη και απαιτούμε την άμεση διακοπή της και επανάληψή της!

Δε μας τρομάζει η προσπάθεια φίμωσης του αγωνιστικού ταξικού ρεύματος των Παρεμβάσεων και θα πάρουμε όλα τα μέτρα ώστε να μην την επιτρέψουμε και στην εκλογική διαδικασία!


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...