Home / HEADER-NEWS / Ενημέρωση μαθητών/τριών της Γ’ Λυκείου για συμμετοχή σε πλου με φρεγάτα και πτήση με Ε/Π του Πολεμικού Ναυτικού

Ενημέρωση μαθητών/τριών της Γ’ Λυκείου για συμμετοχή σε πλου με φρεγάτα και πτήση με Ε/Π του Πολεμικού Ναυτικού

Δημοσιεύτηκε: 11:58 μμ Νοέμβριος 12th, 2018  


To Υπ. Παιδείας ενημερώνει ότι το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον
προστάτη του Άγιο Νικόλαο και μετά την επιτυχημένη δράση του 2017, όπου μαθητές βίωσαν την εμπειρία πλου με υποβρύχιο, προσκαλεί για μια ακόμα φορά μαθητές/μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να δηλώσουν συμμετοχή για πλου με Φρεγάτα και πτήση με Ελικόπτερο του ΠΝ.

Η κλήρωση για την επιλογή των «τυχερών» μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στο Θέατρο PIERCE του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος κατά
την διάρκεια συναυλίας που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών
του προσωπικού του.

Ο πλους της Φρεγάτας και η πτήση με Ελικόπτερο θα πραγματοποιηθούν κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων.

Για τη συμμέτοχη στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης των γονέων και κηδεμόνων για τους/τις ανήλικους/ες μαθητές/τριες έως την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 .

Όσοι κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν την παραμονή του απόπλου με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...