Home / Featured / 7217 οι προσλήψεις αναπληρωτών στη Β/θμια

7217 οι προσλήψεις αναπληρωτών στη Β/θμια

Δημοσιεύτηκε: 10:48 μμ Νοέμβριος 27th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Τον αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών στη Β/θμια Εκπαίδευση μέχρι και τις 15/11 παρουσιάζει σε γραπτή του απάντηση στη Βουλή ο Υπουργός Παιδείας.

Αναλυτικά η απάντηση


 

7 Σχόλια

  1. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν προσλήψεις μουσικών στα Μουσικά Σχολεία. Τα κενά στα μουσικά ατομικά μαθήματα είναι πολλά.Υπάρχει πρόθεση απο το υπουργείο για προσλήψεις ή η αδιαφορία πλήρης;

  2. Προφανώς και δε φτάνουν.. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι το να παίζει με τα νεύρα γονέων, μαθητών εκπαιδευτικών, δεν τον τιμά και αργά ή γρήγορα θα υποστεί τις συνέπειες..

  3. Ας ενημερωθούν στο Υπουργείο, πως για να λειτουργήσουν τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, χρειάζονται καθηγητές μουσικών οργάνων. Επείγουν προσλήψεις αναπληρωτών, διότι τα παιδιά χάνουν μαθήματα.Στις΄επόμενες προσλήψεις , περιμένουμε προσλήψεις αναπληρωτών.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

  4. Δημήτρης ΤΕ16

    Επείγουν προσλήψεις μουσικών στα Μουσικά Σχολεία για να μην χαθούν και αλλα ατομικά μαθήματα οργάνων.Ας ενημερώσει κάποιος τον Υπουργό, πως για να λειτουργήσουν ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!

  5. ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!
    ΔΩΣΤΕ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

  6. Άμεση πρόσληψη αναπληρωτών μουσικής ατομικών μαθημάτων!
    Ας μην παρεμποδίζεται άλλο η εύρυθμη λειτουργία των Μουσικών Σχολείων!
    Έχει εξαντληθεί η υπομονή γονέων και μαθητών!

  7. ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

    Στα γυμνασια γενικης παιδειας πηραν ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟ!Μα ειναι δυνατον;;;;; Οσο για τα μουσικα σχολεια, τωρα σας επιασε ο πονος; Οταν εκαναν τους Αποφοιτους του ΤΕΙ Αρτας πανεπιστημιακους, δεν μιλουσε κανενας..Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ κλαδος ειναι ο χειροτερος ολων..Ο καθενας προσπαθει να χωθει οπως μπορει απο 100 μεριες..Οι δασκαλοι και οι φιλολογοι για παραδειγμα τελειωνουν Πανεπιστημιο, και οχι ΤΕΙ, ωδεια, εμπειροτεχνες και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις…Καλα μας κανουν γιατι ειμαστε απαραδεκτοι…

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...